HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu iyi oynamadıkları bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Grupta play-off mücadelesi yolundaki en önemli rakipleri karşısında futbolcularının verdiği mücadeleden son derece mem olduğunu belirten Küçükoğlu ‘Çok iyi oynamadığımız bir maçı üç puanla kapattığımız için mutluyuz.

Öncelikli bizlere inanan başta kulüp başkanımız Fatih Özcan, 2. Başkan Mustafa Şeker ve yönetim kuruluna, Sportif Direktör Hamit Işık ve Kulüp Menajerimiz Oğuzhan Yalçın’a ve hafta içi olmasına karşın bizleri yalnız bırakmayan aynı zamanda maça gelemeyip kalbi bizlerle atan taraftarlaramıza bu galibiyeti armağan ediyoruz.

Sahada oyun olarak olmasada gösterdikleri özveri ve mücadele bizleri son derece memnun etmiştir. Zor geçeceğini bildiğimiz müsabakadan elde ettiğimiz üç puan bizleri bir sonraki maça daha moralli çıkartacaktır. Bugün itibari ile Payas maçını unuttuk ve pazar günü oynayacağımız zorlu Bucaspor maçını düşünüyoruz.

Deplasmanda oynayacağımız bu maç rakibimizin küme düşme hattından kurtulması adına varını yoğunu ortaya koyacağı bir maç olacaktır. Zorluk derecesi böylesine yüksek bir maça en iyi şekilde hazırlanmamız ve konsantre olmamız şart.

Üst üste aldığımız galibiyetler sonrası ciddiyetimizden ve disipilinimizden uzaklaşmadan bu zorlu maça yoğunlaşmak zorundayız. Futbol çok acımasız ve hiç bir zaman ciddiyeti elden bırakmadan oynanması gereken bir oyun. Rakibimizin son sırada bulunuyor olmasının hiç bir önemi yok. Neticede lideri kendi sahasında yenebilme başarısını elde etmiş bir takım. Bizimle oynayacakları maçta ligde kalma mücadelesi verirken alacakları riskleri avantaja çevirmemiz gerekiyor. Halihazırda Kocaelispor ve Bayburtsporun Buca maçında yaşadıkları puan kayıplarına karşılık bizim elde edeceğimiz puan ya da puanlar bizim adımıza çok kıymetli olacaktır’ dedi.