HALİL ÖZTÜRK

Zonguldak’da düzenlenen Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvasında Çorum Belediyesi Gençlikspor kulübü sporcuları bir gümüş iki bronz madalya kazandılar.
15-16 Aralık tarihlerinde Zonguldak Site Spor Salonu’nda düzenlenen Uluslararası turnuvada Rusya, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Özbekistan ile Türkiye’de 22 kulüpten toplam 540 sporcu mücadele etti. 14 sporcu ile turnuvada mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü sporcularından bayanlar 52 kiloda Emine Nisa Buz final maçını kaybederek ikinci oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu. 55 kilo erkeklerde İbrahim Melih Şahin ve +73 kiloda ise Efe Cıdık üçüncü olarak bronz madalya kazanan sporcular oldular.
Turnuvada 36 kiloda Sudenaz Artan; 48 kiloda Elif Beyza Kayacı ve 60 kiloda Oğulcan Koçboğa ise madalya maçlarını kaybederek beşinci oldular. Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü Judo Antrenörü Savaş Taştan çok iyi bir turuva olduğunu basit hatalar sonucunda madalyalar kaçtığını belirterek bu nedenle turnuvanın çok iyi tecrübe olduğunu sözlerine ekledi.