HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’da pazar günü oynanacak Cizrespor maçının kadrosu dün yapılan antrenman sonrası açıklandı ve bu sabah erken saatlerde Diyarbakır’a hareket etti.

Teknik Direktör Bahri Kaya geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bayburtspor maçında sakatlanan Volkan ve Muhammet Fettahoğlu ile genç Muhammet Çoban’ı Cizrespor maçının kadrosuna almadı. Uzun süredir sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyen üç isim Kaan Güdü, Batuhan Demirel ve Ferdi Konak Cizrespor maçının kadrosuna giren isimler oldular,

Kadroda Yakup, Onurcan, Onur, Uğur, Mümin Talip, Osman, Kemal, Ertuğrul, Batuhan, Eşref, Ferdi, Kaan, Mücahit Haktan, Barış, Mikail, Mert, Kerem ve Kıvanç yer alıyor.

Yeni Çorumspor maç kadrosu bugün sabah saat 05.30’da yapacağı kahvaltının ardından 06’da karayolu ile Diyarbakır’a hareket edecek. Kafile bu akşam saatlerinde Diyarbakır’da Prestij Otel’e yerleşecek ve geceyi geçirecek. Kafile cumartesi sabah saatlerinde Diyarbakır’dan Cizre’ye geçecek ve burda Dicle Otel’e yerleşecek. Akşam saatlerinde yapacağı ter antrenmanı ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak kırmızı siyahlı takım otelde kampa girecek.