HARUN AKKAYA
Yarın sahasında Diyarbekirspor ile karşılaşacak olan Yeni Çorumspor dün yaptığı taktik antrenmanla bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Pazar gününü izinle geçiren kırmızı siyahlı takım dün sabah saat 10’da tesis 1 nolu sahasında çalıştı.

Teknik Direktör Bahri Kaya yönetimindeki çalışmaya sakatlıkları bulunan Ferdi katılmazken Batuhan ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra saha kenarına kurulan istasyon aletlerinde çabuk kuvvet hareketleri yaptırın Teknik Heyet daha sonra yan top ve topla oyun oynattı.

Özellikle yan top çalışması sırasında futbolculardan durmaları gereken yerler konusunda uyarılarda bulunn Teknik Direktör Bahri Kaya savunma oyuncularından rakibe yakın oynamalarını isterken hücum oyuncularından ise hareketli olmalarını ve yapacağı karmaşa ile boşa adam çıkarmalarını istedi.
Çalışmanın son bölümünde ise oyun oynatan Teknik Direktör Bahri Kaya takımın moral ve motivasyonunu üst düzeye çıkarmaya çalıştığı gözlendi. Kırmızı Siyahlı takım dün yapılan bu çalışmanın ardından tüm kadro tesislerde kampa girdib
Kırmızı siyahlı takım bugün sabah yapacağı ter idmanı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.