Pazar günü Çorum Belediyespor’un konuğu olacak Kocaelispor taraftarları Çorum’a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Ligde geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Bayburtspor ile berabere kalarak iki puan kaybeden yeşil siyahlı kulüp Çorum’a çıkarma yapmaya hazırlanıyor.


Kocaelispor yönetimi tarafından Çorum Belediyespor yönetimine talepte bulunarak 1500 kişilik tribün talebinde bulunduğu öğrenildi. Kırmızı Siyahlı yönetim ise tribün kapasitesi olarak bu sayıyı vermelerinin mümkün olmadığını belirterek 500 kişilik yer ayrılacağını belirtti.


Maç öncesinde 7.400 kapasitesi bulunan Çorum Dr.Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nda Kocaelisporlu taraftarlar için 450 kişilik yer ayrıldığı öğrenilirken, Hodri Meydan tribün lideri Enver Güler, Çorum deplasmanı için büyük ilgi olduğunu ve 500’ün üzerinde kayıt yaptıranın olduğunu söyledi ve 11-12 otobüsle çıkarma yapacaklarını belirtti. 


Ligde zirveden kopmak istemeyen iki takımın Çorum’da oynayacağı maça konuk Kocaelispor taraftarlarının bu ilgisinin Çorumlu futbol severleride stada getirmesi bekleniyor. İki takım arasında son yıllarda dostça oynanan ve kardeşçe biten maçlar nedeni ile pazar günüde oldukça renkli bir müsabaka olması bekleniyor.