Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nde güreş branşında Levent Kaleli yeniden yuvana döndü. Çorum Belediyespor bünyesinde özellikle alt yapıdaki çalışmaları ile takdir toplayan ve beş yıl önce ayrılan Levent Kaleli dün yeniden kulübü ile anlaştı ve göreve başladı.

Çorum Belediyesi Gençlikspor Başkanı Nadir Solak geçmiştede kulüplerinde görev yapan Levent Kaleli’nin Ruşen Çetin ile birlikte A ve genç takımlarda antrenör olarak görev yapacağını söyledi. Güreş branşında sporcu olarak Türkiye ve Uluslararası şampiyonalarda Çorum’u başarı ile temsil eden Leven Kaleli’nin antrenör olarakta bir çok yeni sporcuları kazandırdığını belirten Başkan Solak ‘Kulüp olarak hedefimiz hep daha başarılı olmak ve kulü bümüzü belediyemizi ilimizi en iyi temsil etmek.

İnşallah Olimpiyatlara kendi kulübümüz adına katılacak sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu büyük hedefler içinde güreş hocamız Levent Kaleli’yi bünyemize kattık. Hocamızdan büyük başarılar için büyük bir özveri ve inançlı çalışma bekliyoruz. Levent hocamıza aramıza hoş geldin diyor ve başarılar diliyorum’ dedi.
Levent Kaleli ise yeniden yuvasına döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek bıraktıkları yerden çalışmaya devam ederek kulüplerine yeni şampiyon sporcular kazandırmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Kaleli kendisini bu göreve layık gören Kulüp Başkanı Nadir Solak ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a teeşekkür etti.

Levent Kaleli ile yapılan anlaşmaya Başkan Nadir Solak ile birlikte Güreş Branşı Sorumlusu Fatih Kula ve Mali İşler Sorumlusu Selahattin Kartal katıldılar.