HARUN AKKAYA
Çimentospor Başkanı Ali Dursun tek isteklerinin son maçlarda yaşadıkları olumsuz görüntülerin tekrar edilmemesi ve sahada centilmence mücadele edilmesinin olduğunu söyledi.

Ali Dursun, Çimentospor kulübünü alırken tek düşüncesinin Çorum gençliğine spor yaptırmak onlara imkan sağlamak olarak belirlediğini ancak son Sungurlu maçında yaşadıklarından sonra çok üzüldüğünü belirterek ‘Gerçekten futbol sahalarında görmek istemediklerimizi yaşamak üzücü.

Pazar günü 1. Amatör Küme’nin iki şampiyon adayı karşılaşacak. İki takımda oynadıkları futbol ile bunu hak ediyorlar. Bizler iyi kadroya sahibis ancak rakibimiz bizden avantajlı. Biz pazar günü sahaya çıkıp sadece ve sadece futbol oynayarak avantajı lehimize çevirmek istiyoruz.

İşimizin kolay olmadığını biliyoruz fakat futbol oyununda her sonuca açık olduğuna göre bizde elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Sonuç ne olursa olsun maçı sonunda sahada iki takım sporcularının sarılarak ayrıldığı ve tribündeki taraftarlarında hiç bir taşkınlık yapmadan centilmence takımlarına destek vermesi.

Önemi olan futbolun güzelliklerinin yaşanması ve yaşatılması. Ben futbolcularıma inanıyorum ve güveniyorum. Sahada gereken mücadeleyi yapacaklardır’ dedi