MURAT KARASU
Okullu Yıldızlar futbol grup birinciliğinde Çorum şampiyonu Mimar Sinan Ortaokulu grubunda ikinci maçınıda tek golle kazanarak yarı final grubuna yükselmeyi büyük oranda garantiledi.
İlk maçında Kocaeli Ford Otosan Ortaokulu’nu 1-0 yenerek gruba iyi başlangıç yapan Mimar Sinan Ortaokulu dün ilk gün kazanan Kastamonu şampiyonu ile karşılaştı. Büyük bir bir çekişmeye sahne olan maçın 14. dakikasında Muhammed Ali’nin attığı golle rakibi önünde 1-0 öne geçti.
İkinci yarıda Kastamonu şampiyonu beraberlik için yüklendi ve oldukça etkili oldu. Son bölümde baskılı futbolu sonucunda bitime beş dakika kala Kastamonu temsilcisi penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kaleci Kazımcan kurtardı ve rakibe beraberlik fırsatı vermedi. Maçın kalan bölümünde Kastamonu temsilcisinin çabası sonuç vermedi ve sahadan 1-0 galip ayrılan Mimar Sinan Ortaokulu ikinci maçınıda kazanarak 6 puanla liderliğini sürdürdü.
Grubun diğer maçında ise Kocaeli Ford Otosan Ortaokulu takımı Sakarya Paris Ortaokulu’nu yenince grupta son maçlar öncesinde Mimar Sinan Ortaokulu ikili averaj üstünlüğü sağlayarak yarı final grubunu garantiledi. Mimar Sinan Ortaokulu gruptaki son maçında bugün saat 11.30’da Sakarya Paris Ortaokulu ile karşılaşacak.