HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, maçın çok zok geçeceğini bildiklerini ilk yarıda istediklerini büyük oranda sahaya yansıttıklarını ancak ikinci yarıda kontrolü kaybettiklerini ve rakibe çok pozisyon verdiklerini belirterek ‘Kazanamadık üzgünüz ancak mücadeleden memnunuz’ dedi.


Küçükoğlu, rakibin son haftalardaki form grafiği, kendilerininde mutlak galibiyet ihtiyacı nedeni ile maçın çok fazla zor geçeceğini gösterdiğini belirterek ‘Maç öncesi rakibi çok iyi analiz ettik. Rakibin savunmada bekleyeceğini ve baskı yaparak kazandığı toplar ile atak yapmaya çalışacağını biliyorduk.


Biz ise oyunu rakip sahaya yıkıp orda yapacağımız baskı ve boşluklar ile hücumlar yapmak istiyorduk. Rakip kalecisi dahil tüm oyuncular devamlı oyuna giren kendi birinci bölgelerinde pas yapan anlayış içinde hareket ettiler. Bizde onlara bu bölümde rahat pas imkanı vermemek için ikinci ve üçüncü bölgelerde yapacağımız baskılarla onlara hataya zorlamak istiyorduk.


Ön bölgedeki oyunculara sürekli baskı yapmalarını istedik. Ön alandaki top kaybı sonrasında kalemizde tehlikeler yaşamamak için doğru savunma yapmamız gerekiyordu . Oynadığımız oyun riskli bir oyundu. Bu yüzden tam konsantrasyon ve en az hata ile oynamamız gerekiyordu.


İlk yarıda istediğimiz ve planladığımız gibi coşkulu, istekli pozisyonlar bulduk ancak bu bölümde tabiki rakibede pozisyon verdiğimiz bir oyun oldu. İkinci yarıda ise kontrolü kaybettik erken gol atmak için isteğimiz dışına çıktık. Bu bize pahalıya patlayabilirdi.


Sonuçta kazanmayı çok istediğimiz maçtan beraberlikle ayrıldık. Sahada görev alan tüm futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterdiler. Verilen mücadeleden memnun kaybettiğimiz puan için üzgünüz. Yarış devam ediyor ve bu kayıpları telafi etmek için elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz’ dedi.