HARUN AKKAYA
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı değişik etkinliklerle kutlandı. Bu güne özel bir kutlamada Çorum Futbol Hakemleri ile Beden Eğitimi Öğretmenleri arasında yapıldı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Çorum Şubesi ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Kulübü arasında futbol dostluk maçı organize edildi.

1 nolu sentetik çim sahada yapılan dostluk maçında ilimiz futbol hakem ve gözlemcilerinden oluşan takım ile öğretmenlerden kurulu takımlar dostluk maçı yaptılar. Maçı ilimiz bayan hakem triosu Nuriye Çınar, Hatice Yıldırım ve yönettiği maç oldukça çekişmeli geçti. Dostluğun ön planda olduğu maç Öğretmenlerin Muttalip hakemlerin ise Celal’in attığı karşılıklı goller ile 1-1 beraberlikle sona erdi. Dostça başlayan maç yine dostça sona erdi.
Maçın sonunda ise Hakem Derneği yönetimi tarafından iki takım oyuncularına tatlı ikram edildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yapılan bu dostluk maçının önümüzdeki yıllarda da geleneksel olarak devam ettirilmesi ortak görüş olarak dile getirildi.