HARUN AKKAYA
1. Amatör Küme’de kayıpsız lider durumda yoluna devam eden ve yarın sahasında şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Çimentospor ile karşılaşacak olan Osmancık Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.


Genel Kaptan Ertan Kızılkaya takım olarak sezon başı hedeflerinin ilkine ulaşmak için pazar günü oynayacakları Çimentospor maçının çok kritik olduğunu ve kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. Kızılkaya sezon başından buyana 1. Küme’de kırmızı kart görmeyen tek takımın kendileri olduğunu belirterek ‘Yönetim olarak bizim öncelikli hedefimiz sahada centilmence mücadele etmek,


Her maç öncesinde soyunma odasında futbolcularımıza rakibe ve hakeme saygı üzerinde duruyor ve gerekli uyarıyı yapıyoruz. Taraftarlarımız tarafından zaman zaman yapılan olumsuzluklarında önüne geçmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.


Pazar günü sahamızda konuk edeceğimiz Çimentospor’u saygı duyuyoruz. Gerçekten kadrolarında Türk futboluna hizmet etmiş çok kaliteli isimler var. Biz ilk maçta aldığımız galibiyetin avantajını kullanmak için değil yolumuza kayıpsız devam etmek için kazanmak istiyoruz.


Sonuçta sahada futbol oynanacak ve maç sonunda skor ne olursa olsun sahada olanları sahada bırakarak Çimentospor’u en güzel şekilde misafir ederek aynı şekilde uğurlamak istiyoruz. Çorum futbolunun bu iki güzide kulübü arasındaki maçın fair play içinde geçmesini diliyoruz’ dedi.