HARUN AKKAYA
1. Amatör Küme’de sezonun şampiyonunu belirleyecek maçta Osmancık Belediyespor Çimentospor önünde aldığı 3-0’lık galibiyet ile mutlu sona çok yaklaştı.

Osmancık ilçe sahasında oynanan maçı yaklaşık 1500 kadar taraftar izledi. Konuk Çimentospor’uda 30 kadar futbol sever takımlarına destek verdi.
23. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan Salih’in pasında Sajjad Kavoosi topla buluştu penaltı noktasına yakın noktada Onur’a çıkardı genç futbolcu dönerek rakibinden kurtuldu ve topu köşeden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

42. dakikada konuk Çimentospor beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortada Turgay’ın Sefa Akın ile mücadelesinde yerde kaldı Sefa Akın’ın pozisyonuna maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı Vedat kullandı kaleci Muhammed Zahid köşeden çıkartarak rakibe gol izni vermedi.

İkinci yarıda Çimentospor daha baskılı oynadı, ev sahibi takım ise kontrollü bir futbol ortaya koyarak rakibe fazla pozisyon vermedi. Son dakikalarda Çimentospor’un yüklendiği anlarda savunmasında boşluklar verdi. 84. dakikada orta alandan Mücahit’in savunma arkasına hareketlenen Kadir’e pasında bu futbolcu kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topu köşeden ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

89. dakikada bu kez Yusuf’un ara pasında Onur savunma arkasında topla buluştu kaleci Mehmet ile karşı karşıya kaldığı anda yerden bir vuruşla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı 3-0.