HARUN AKKAYA
1. Amatör Küme’de sezon sona erdi. Osmancık Belediyespor görülmesi zor bir başarıya imza atarak sezonu kayıpsız olarak tamamladı.

Ligde 18 haftada oynadığı tüm maçları kazanarak sezonu 54 puanla şampiyon olarak tamamlayan Osmancık Belediyespor attığı 80 gole karşılık sadece 6 gol yiyerek bu alanda da büyük bir başarıya imza attı. Sezonun son maçında üçüncü sıradaki Alaca Belediyespor’u deplasmanda 4-0’lık skorla geçen Osmancık

Belediyespor tüm maçlarını kazanarak şampiyonluk kupasını almayı başararak büyük bir başarıya imza attı.

Kırmızı Beyazlı takımda sezonun ilk şampiyonluğunun ardından gözler ikinci hedef olan baraj maçına çevrildi. Ligde haftalar önce şampiyonluğu garantileyen Osmancık Belediyespor’da tüm çalışmalar baraj maçına yoğunlaştı.

Önlerinde üç dört haftalık bir hazırlık dönemi bulunan Osmancık Belediyespor yönetimi bir yandan takımın eksiklerini gidermek diğer yandan ise sakat futbolcuları bu maça kadar tam olarak hazır hale getirmeyi amaçlıyor.

Ligde son haftanın tek bilinmeyini düşecek ikinci takım ise Bayat Belediyespor oldu.
Son haftaya 12 puanla son sırada giren Bayat Belediyespor son maçında Çimentospor önünde tutunamadı ve rakibine farklı mağlup olarak sezonu 12 puanla onuncu tamamladı ve ligden düşen son takım oldu. Daha önce İl Özel İdarespor takımı futbol branşını sezon içinde kapatma kararı aldığı için ligden düşen ilk takım olmuştu. Osmancıkgücü ise son maçında Eti Lisesi’ne yenilmesine karşın Bayat’ın kaybetmesi ise üzerine ligde kalmayı başardı.