HALİL ÖZTÜRK
1. Amatör Küme’de düşme potasındaki tüm takımları yakından ilgilendiren maçta Osmancıkgücü sahasında Mimar Sinan önünde 2-1 galip gelerek düşme hattını iyice karıştırdı.
Ligde 11 maçta bir galibiyet alan Osmancıkgücü düşme hattında kendine yakın takımlardan Mimar Sinan Gençlikspor arasındaki zorlu maçta iki takımında çabaları ilk yarıda sonuç vermedi ve devre 0-0 beraberlikle sona erdi.
İkinci yarı ise tam bir heyecan kasırgası şeklinde geçti. Ev sahibi Osmancıkgücü baskılı başladığı ikinci yarıda Necati’nin golü ile rakibi önünde 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golden dört dakika sonra Mimar Sinan Murat Erdem’in golü ile skoru 1-1 yaptı ve umutlandı.
Ev sahibi takım oyundan kopmadı ve Necati’nin 70. dakikada attığı golle zorlu maçta rakibi önünde 2-1 üstünlüğü yakaladı. Sonraki bölümde Mimar Sinan baskı kurdu ev sahibi takımda Ahmet kırmızı kartla oyun dışında kaldıktan sonra baskıyı artıran konuk takım son vuruşlarda başarılı olamayınca sahadan 2-1 galip ayrılan Osmancıkgücü 3 puanın sahibi oldu ve 7 puanla düşme hattından çıktı. Mimar Sinan Gençlikspor ise 9 puanda kaldı ve tehlikeyi yakından hissetmeye başladı.

SAHA: Osmancık İlçe.
HAKEMLER: Celal Bayraklı, Oğuzhan Kocaçoban, Mustafa Özdemir.
OSMANCIKGÜCÜ: Sedat, Serkan, Burak (Emre Şahiner), Mehmet, Ahmet, Selim (Serkan), Satılmış, Necati, Halil, Emre Akyüz, Yavuz (Sinan).
MİMAR SİNAN GENÇLİKSPOR : Ali, Salih Gürkan (Furkan), Furkan, Mehmet, Tevfikhan, Mertcan (Atıf), Ömer, Bora, Fatih, Umut Burak (Murat Erdem), Hakan.
KIRMIZI KART: 80. dak. Ahmet  (Osmancıkgücü).
GOLLER: 62. ve 70. dakikalarda Necati (Osmancıkgücü), 66. dak. Murat Erdem (Mimar Sinan).