HA­RUN AK­KA­YA
Os­man­cık Be­le­di­yes­por’un trans­fer ta­ar­ru­zu de­vam edi­yor. Kır­mı­zı Be­yaz­lı ta­kım Onur Öz­çift­çi ve Em­re Bi­çer ile söz­leş­me im­za­la­dı. Se­zon ba­şın­da bir sü­re Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ile­de an­tren­man­la­ra çı­kan iki fut­bol­cu Os­man­cık Be­le­di­yes­por ile an­laş­tı­lar.
Ço­rum ama­tör fut­bo­lun­dan ye­ti­şen ve Ulu­ka­vaks­por, Os­man­cıks­por ve son ola­rak­ta Bur­ha­ni­yes­por ile BAL’da mü­ca­de­le eden Onur Öz­çift­çi Os­man­cık’a ye­ni­den dön­mek­ten mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di ve bu yıl oluş­tu­ru­lan kad­ro ile Os­man­cık Be­le­di­yes­por’u he­de­fe ulaş­tı­ra­cak­la­rı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­di. Öz­çift­ci ken­di­si­ne gü­ve­nen baş­kan ve yö­ne­tim ku­ru­lu ile tek­nik he­ye­te te­şek­kür et­ti.
Os­man­cık Be­le­di­yes­por’un kad­ro­su­na kat­tı­ğı di­ğer isim ise sa­vun­ma­da gö­rev ya­pı­yor. Sağ bek ve sto­per ola­rak­da for­ma gi­yen Em­re Bi­çer Ço­rum Genç­ler­bir­li­ği ta­kı­mın­da ye­tiş­ti ve de­ği­şik ta­kım­lar­da for­ma giy­dik­ten son­ra geç­ti­ği­miz se­zon Bur­ha­ni­yes­por ile şam­pi­yon ola­rak BAL’a yük­sel­me­yi ba­şar­mış­tı. Em­re Bi­çer’de he­def­li bir ta­kı­ma gel­di­ği için mut­lu ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek he­de­fe ulaş­mak için el­le­rin­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­cek­le­ri­ni söy­le­di.
İm­za tö­re­nin­de ko­nu­şan Os­man­cık Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Ka­dir Es­ki­adam ise iki tec­rü­be­li ve ye­te­nek­li is­mi da­ha kad­ro­la­rı­na kat­tık­la­rı için son de­re­ce mut­lu ol­duk­la­rı­nı söy­le­di. Es­ki­adam trans­fer ça­lış­ma­la­rı­nın tek­nik he­ye­tin ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da de­vam et­ti­ği­ni be­lir­te­rek tüm oyun­cu­la­ra sa­kat­lık­sız sağ­lık­lı ve ba­şa­rı­lı se­zon ge­çir­me­le­ri­ni di­le­di.