HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Osmancık Belediyespor 11. hafta maçında yarın sahasında 1926 Bulancakspor önünde galibiyet arayacak.

Ligde ilk on hafta sonunda topladığı 14 puanla altıncı sırada yer alan Osmancık Belediyespor 10 puanla 11. sırada yer alan 1926 Bulancakspor karşısında üç puan hedefleyen kırmızı beyazlılar alt sıralardan uzaklaşmak amacında.
Ligde son üç maçından beraberlik ayrılan galibiyet sevinci yaşayamayan Osmancık Belediyespor bu seriyi yarın saat 14’de ilçe sahasında oynayacağı maçı kazanarak bu hasrete son vermek istiyor. Geçtiğimiz hafta Altınordu Belediyespor deplasmanında iyi oynamasına karşın gol yollarında başarılı olamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Osmancık Belediyespor taraftarı önündeki maçta üç puanla ayrılmak istiyor. Osmancık Belediyespor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Kırmızı Beyazlılar hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek.

Konuk 1926 Bulancakspor ise ligde alt sıralardan uzaklaşmak için Osmancık deplasmanında puan mücadelesi verecek. Geçtiğimiz hafta sahasında grupta alt sıralarda bulunan rakiplerinden Boyabatspor ile 1-1 berabere kalan Bularcakspor bu kaybı Osmancık’ta telafi etmek amacında. Bulancakspor’da geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Mehmet Çayan forma giyemeyecek.

Osmancık Belediyespor antrenör futbolcusu Turgay Doğan takım olarak her hafta üzerine koyarak devam ettiklerini tek eksiklerinin ise gol yollarında başarılı olamamaları olduğunu söyledi. Altınordu deplasmanındaki iyi futbollarının karşılığını alamadıklarını belirten Doğan ‘Bu maçtaki futbolumuzu yarın sahamızda oynayacağımız Bulancak maçında da sürdürüp girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırmak ve sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz.
Ligde alt sıralardaki takımlar puanlar kazanıyorlar ve ligden direk düşmemek adına iç saha maçlarını kazanmamız çok önemli. Taraftarımızın desteği ile önce Bulancak ardından gelecek hafta yine evimizde oynayacağımız Boyabat maçlarını kazanarak ligde üst sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz. Tabiki evimizde oynayacağımız bu maçta en büyük güvencemiz taraftarlarımızın takımına vereceği destek olacaktır’ dedi.