HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Kulübü Başkanı Fatih Özcan son haftaların golcüsü Yakup Alkan’an ligin kalan iki maçı ve ardından oynayacakları play-off ve final maçlarında patlama yaparak otuz gole ulaşacağına inandığını söyledi.

Başkan Özcan basın toplantısı sırasında yaptığı değerlendirmede bu sezon gösterdiği performans ile takımın bu noktaya gelmesinde büyük katkı sağlayan Yakup Alkan’ın son haftalarda şanssız maçlar oynadığını söyledi. Başkan Özcan ‘Kırmızı Siyahlı forma altında iki sezon önce gol krallığını kazanmış bir isim olarak Yakup Alkan’ın bu sezonda aynı başarıyı tekrarlayacağına inanıyorum.
Son haftalarda şanssız maçlar oynadı ve gol krallığında zirvede artık yalnız değil. Ancak ligin kalan iki maçı ve ardından iki play-off ve sonrasında inşallah oynayacağımız final maçı ile birlikte Yakup Alkan’ın ikişer gol atarak sezonu on golle yine zirvede tamamlayacağına inanıyorum’ dedi.
Başkan Özcan öte yandan ilk yarıda kırmızı siyahlı formayı giyen ancak fazla forma şansı bulamadığı için devre arasında Pazarspor’a kiralık olarak verilen Emre Gemici’nin performansından son derece memnun olduğunu söyledi. Ligin ikinci yarısının gol krallığında zirvede olan isminin Emre Gemici olduğunu belirten Özcan sezon sonunda iki gol kralıda Yeni Çorumspor kadrosundan çıkacağına inandığını sözlerine ekledi ve iki futbolcuyada kalan maçlarda başarılar diledi.