Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Bağcılar maçında bölüm bölüm gurur duyduğu ancak bazı bölümlerde ise çok olumsuzluklar yaptıklarını belirterek ‘İlk resmi maçıma çıktım ve sezon sonu hedefe ulaşmak için umutluyum’ dedi.

Göreve başladıktan sonra dört antrenmanda gördüğü takımla Bağcılar maçına çıktığını belirten Teknik Direktör Bahri Kaya ‘Sakatlıklar ve cezalıların çokluğu nedeni ile genç oyuncularımızın ağırlıkta olduğu bir kadro ile maça çıktık.

Bu olumsuzluklara karşın birde henüz ilk dakikada yediğimiz golle maça bir anlamda mağlup başladık. İlk yirmi dakikalık bölümün ardından ise tepki verdik ve sonucunda beraberlik golünü bulduk.

İkinci yarıda ise oyunun hakimiyetini elimizde tuttuk ancak hücumda istediklerimizi yapamayınca galibiyet golüne ulaşamadık. Sonuçta bir puanla deplasmandan ayrıldık. Pazar günü oynanan maçların ardından aldığımız bir puan çok daha anlamlı oldu.

Grupta gerek play-off gerekle ligde kalma mücadelesi oldukça zorlu. Hedefsiz hiç bir takım yok o yüzden her maç final her maç birbirinden zorlu. Bağcılar maçından gerekli dersleri çıkartıp skor olarak unuttuk ve bugünden itibaren Diyarbekirspor maçına hazırlanacağız.

Rakibimiz play-off iddiasını sürdürmek istiyor ve zor bir maç olacak. Seçim nedeni ile 10 günlük bu ara bize ilaç gibi gelecek. Gerek sakatların düzelmesi gerekse cezalı arkadaşların dönmesi ile daha alternatifli bir kadro ile bu maça çıkacağız.

On günlük sürede yoğun bir çalışma programı uygulayacağız. İki gün çift antrenman yaparken bir iki kezde alt yapımızda hazırlık maçı yaparak takım olarak eksiklerimizi gidermeyi amaçlıyoruz. Bu on günlük yoğun çalışma programının ardından çıkacağımız Diyarbekirspor maçını inşallah kazandıktan sonra çok farklı konuşacağımızdan eminim. Bizler takım olarak inandık taraftarlarımızında inancı ile bu sezon istediğimiz mutlu sona ulaşacağımızdan  kimsenin şüphesi olmasın’ dedi

Taraftar isteği ile bir puan sevinci

Yeni Çorumspor’lu futbolcular Bağcılar maçının ardından soyunma odasına giderken taraftarların isteği üzerine onlara maç boyunca destek verdikleri bölüme giderek kırmızı siyah çektiler ve beraberliğin sevincini burukta olsa yaşadılar. Buna en fazla sevinenler ise taraftarlar oldu