HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Fah­ret­tin Say­han bu­gün Trab­zon’da ra­ki­bin is­tek ve ar­zu­su­na sa­ha­da ge­re­ken kar­şı­lı­ğı ver­me­le­ri ha­lin­de ka­za­na­cak­la­rı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­di.
Say­han, ilk haf­ta ka­za­nan ta­kı­mın mo­ral­li ol­du­ğu­nu ra­ki­bin ise ilk maç­ta dep­las­man­da kay­bet­ti­ği­ni ve sa­ha­sın­da­ki ma­çı ka­zan­mak is­te­ye­ce­ği­ni be­lir­te­rek ‘Ger­çek­ten çok zor bir maç ola­cak. Çün­ki ra­kip ta­ma­men genç oyun­cu­lar­dan ku­ru­lu ve tek he­def­le­ri fut­bol­cu ol­mak is­te­yen genç bir ekip.


On­lar sa­ha­la­rın­da oy­na­ya­cak­la­rı ma­çı ka­zan­mak için çok coş­ku­lu ve is­tek­li baş­la­ya­cak­lar. Biz ise on­lar­dan tec­rü­be­li ve da­ha ka­li­te­li bir kad­ro­ya sa­hi­biz. An­cak sa­ha­da ka­li­te ve tec­rü­be­den çok da­ha çok is­te­mek ve mü­ca­de­le et­mek önem­li.
Yö­ne­ti­mi­miz üze­ri­ne dü­şe­ni yap­tı, tek­nik he­yet ola­rak biz­ler haf­ta bo­yun­ca yap­tı­ğı­mız ça­lış­ma­lar­la ta­kı­mı fi­zik­sel ve tak­tik­sel ola­rak ma­ça ha­zır­la­dık. Ca­mia ola­rak ta­kı­ma ve­ri­len des­tek ve gü­ven or­ta­da. Bu sa­at­ten son­ra top sa­ha­da­ki fut­bol­cu­lar­da.


Bu­gün­ki maç­ta ra­ki­bin coş­ku­su ve is­te­ği­ni kar­şı­lık ver­di­ği­miz, ra­kip­ten da­ha faz­la ka­zan­mak is­te­me­miz ha­lin­de ka­za­na­rak üç pu­an­la dö­ne­ce­ği­mi­ze ina­nı­yo­rum. Lig­de ko­lay maç yok ve her maç bir­bi­rin­den zor­lu. Trab­zon dep­las­ma­nın­da da böy­le zor­lu bir maç oy­na­ya­ca­ğız. İna­nı­yo­rum­ki fut­bol­cu­la­rım­da bu bi­linç için­de ha­re­ket eder­ler ve ikin­ci ma­çı­mı­zı­da ka­za­na­rak yo­lu­mu­za ka­yıp­sız de­vam ede­riz’ de­di.

Editör: Haber Merkezi