HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum ama­tör fut­bo­lun­da 17 yıl­dır hiz­met ve­ren Os­man­cık’ta Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­me­ni ola­rak gö­rev Fu­at Boz­de­mir şam­pi­yon­luk­la ve­da et­ti.
1998 yı­lın­da Os­man­cık’da ilk gö­re­vi­ne baş­la­yan Fu­at Boz­de­mir üç yıl son­ra ise Os­man­cık­gü­cü fut­bol ku­lü­bü­nü kur­du. Ku­ru­lu­şu­nun ar­dın­dan Os­man­cık­gü­cü ta­kı­mı fut­bol alt ya­pı­sın­da baş­lat­tı­ğı ça­lış­ma­lar ile Ço­rum fut­bo­lun­da söz sa­hi­bi ol­ma­ya baş­la­dı.

Bir­lik­te gö­rev yap­tı­ğı an­tre­nör­ler ile bir­lik­te bir çok il şam­pi­yon­lu­ğu­na im­za atan ve üst lig­le­re fut­bol­cu­lar ka­zan­dı­ran Os­man­cık­gü­cü’nde son dö­nem­de tek ba­şı­na gö­tür­me­ye ça­lı­şan Fu­at Boz­de­mir ye­ni öğ­re­tim yı­lın­da eşi­nin ta­yi­ni­nin Muğ­la’ya çık­ma­sı ne­de­nı ile ken­di­si­de ta­yin is­te­di.

Os­man­cık’ta gö­rev yap­tı­ğı son se­zon­da Os­man­cık­gü­cüs­por’u ol­duk­ça genç fut­bol­cu­lar­dan ku­ru­lu kad­ro­su ile 2. Ama­tör Kü­me’de son ma­çın­da Me­ci­tö­zü Genç­ler­bir­li­ği’ni ye­ne­rek 1. Ama­tör Kü­me’ye çık­ma­yı ba­şar­dı.
Ma­çın ar­dın­dan ku­ru­lu­şun­da yer al­dı­ğı ve bu­gün­le­re ge­tir­di­ği ku­lü­bü­nü 1. Kü­me’ye çı­kar­ma­nın gu­ru­ru ile fut­bol­cu­la­rı­na ve­da et­ti. Fu­at Boz­de­mir 20 yıl bo­yun­ca hiz­met ver­di­ği Os­man­cık’tan ay­rıl­ma­nın hüz­nü­nü ya­şa­dı­ğı­nı an­cak ya­pa­cak bir şey ol­ma­dı­ğı­nı söy­le­di. Boz­de­mir tüm ca­mi­aya se­lam­la­rı­nı ilet­ti ve her­kes­ten he­lal­lik is­ter­ken ken­di adı­na her­ke­se hak­kı­nı he­lal et­ti­ği­ni söy­le­di

Editör: Haber Merkezi