HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han ve yar­dım­cı an­tre­nör Ser­kan Gü­ney res­mi söz­leş­me­yi im­za­la­dı­lar. Dün Ku­lüp Bi­na­sın­da dü­zen­le­nen im­za tö­re­ni­ne Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can, Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ile Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı ka­tıl­dı­lar.

İm­za Tö­re­nin­de Baş­kan Fa­tih Öz­can’ın ko­nuş­ma­sı­nın ar­dın­dan Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han da kı­sa bir ko­nuş­ma yap­tı. Say­han ko­nuş­ma­sı­na ön­ce­lik­le ken­di­si­ni bu gö­re­ve la­yık gö­ren Fa­tih Öz­can baş­kan­lı­ğın­da­ki yö­ne­tim ku­ru­lu­na te­şek­kür ede­rek baş­la­dı. Fah­ret­tin Say­han bir dö­nem gö­rev yap­tı­ğı Ço­rum’da ye­ni­den ça­lı­şa­cak ol­ma­sın­dan do­la­yı mut­lu ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ‘Ner­de kal­mış­tık’ de­dik ve gö­re­vi bı­rak­tı­ğı­mız yer­den de­vam ede­ce­ğiz.
Biz­ler fut­bol­da çok fark­lı il­ler­de gö­rev yap­tık. Şu­nu açık yü­rek­li­lik­le söy­le­mek is­te­rim­ki Ço­rum is­mi her za­man he­def ta­kım ola­rak gö­rül­mek­te­dir. Biz­de bu­nu iyi kul­la­na­rak kad­ro­mu­za bi­zim is­te­di­ği­miz özel­lik­le­re sa­hip isim­le­ri ka­ta­rak he­de­fe oy­na­ya­cak bir ta­kım oluş­tur­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız’ de­di.

Fut­bol­cu­luk ka­ri­ye­ri­ni nok­ta­la­ya­rak bu se­zon Ço­rum Be­le­di­yes­por’da an­tre­nör ola­rak gö­rev ya­pa­cak olan Ser­kan Gü­ney ise ön­ce­lik­le ken­di­si­ni bu gö­re­ve la­yık gö­ren Fa­tih Öz­can’a ve yö­ne­ti­me te­şek­kür et­ti. Gü­ney ay­rı­ca isim­ler ara­sın­dan ken­di­si­ni ter­cih eden Fah­ret­tin Say­han’a da te­şek­kür et­ti ve Ço­rum Be­le­di­yes­por’un ba­şa­rı­sı için elin­den ge­le­ni ver­me­ye ça­lı­şa­ca­ğı­nı söz­le­ri­ne ek­le­di.