HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nın üçün­cü eta­bı için Kı­zıl­ca­ha­mam’da kam­pa gi­ren Ço­rum Be­le­di­yes­por dün yap­tı­ğı çift an­tren­man ile ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dür­dü.

Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han yö­ne­ti­min­de kır­mı­zı si­yah­lı­lar ilk an­tren­ma­nı sa­at 11’de So­ğuk­su Sa­ha­sın­da yap­tı. Tüm fut­bol­cu­la­rın ka­tıl­dı­ğı an­tren­man kı­sa me­sa­fe­li de­par­lar yap­tı­ran Tek­nik He­yet son bö­lüm­de ise tak­tik ça­lış­ma yap­tır­dı.
Tak­tik ça­lış­ma sı­ras ın­da fut­bol­cu­la­ra sık sık uya­rı­lar­da bu­lu­nan Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han sa­bır­lı ol­ma­la­rı­nı ve zor ka­za­nı­lan to­pu ko­lay kay­bet­me­me­le­ri ko­nu­sun­da uya­rı­lar­da bu­lun­du. Yak­la­şık 1.5 sa­at sü­ren ça­lış­ma ol­duk­ça tem­po­lu geç­ti.

Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım gü­nün ikin­ci an­tren­ma­nı­nı ak­şam sa­at­le­rin­de Kı­zıl­ca­ha­mam İl­çe sa­ha­sın­da yap­tı­lar. Isın­ma ha­re­ket­le­ri ile baş­la­yan an­tren­man da­ha son­ra dar alan­da pas ça­lış­ma­sı ve ar­dın­dan ön­ce ya­ra sa­ha­da son­ra ise tam sa­ha­da tak­tik ça­lış­ma ile de­vam et­ti. Ço­rum Be­le­di­yes­por ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün de ya­pa­ca­ğı çift an­tren­man ile sür­dü­re­cek.