HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’un ye­ni se­zon için an­laş­tı­ğı Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Sey­han res­mi im­za­yı per­şem­be gü­nü ata­cak.

Ha­len An­tal­ya’da UE­FA Pro­li­sans kur­sun­da bu­lu­nan Fah­ret­tin Sey­han bu­gün ak­şam iti­ba­ri ile kur­su ta­mam­la­ya­cak­la­rı­nı söy­le­di. Sey­han, ge­rek dört etap yurt içi bir etap­da yurt dı­şın­da ol­mak üze­re uzun sü­ren bir eği­ti­min ar­dın­dan bel­ge­yi al­ma­ya hak ka­zan­dık­la­rı­nı söy­le­di.

Ol­duk­ça ve­rim­li ge­çen bir kurs ol­du­ğu­nu be­lir­ten Fah­ret­tin Sey­han ‘İs­tan­bul’a ge­çe­ce­ğim ve bü­yük ih­ti­mal­le per­şem­be gü­nü Ço­rum’a ge­le­rek im­za­yı atıp ar­dın­dan ça­lış­ma­la­ra hız ve­re­ce­ğiz.

Trans­fer Ko­mi­te­si gö­rüş­me­le­ri­ni sür­dü­rü­yor ve ina­nı­yo­rum­ki en kı­sa sü­re­de is­te­di­ği­miz isim­lar­la an­laş­ma sağ­la­ya­cak­tır. Baş­ka­nı­mız Fa­tih Öz­can’ın söy­le­di­ği gi­bi üç yıl­lık bir plan e prog­ram ya­pı­yo­ruz. Bu he­def doğ­rul­tu­sun­da da iyi bir kad­ro oluş­tur­mak is­ti­yo­ruz. Ta­nı­dı­ğım ve bil­di­ğim bir şe­hir­de doğ­ru iş­ler yap­mak is­ti­yo­rum ve bu­nun için­de ça­lış­ma­la­rı­mız iki kol­dan yo­ğun şe­kil­de de­vam edi­yor’ de­di.