Yeni Çorumspor play-off yarı final rövanş maçında bugün saat 19.30’da Kocaelispor deplasmanında finale yükselmek için mücadele edecek. İlk maçında evinde rakibine 1-0 mağlup olan kırmızı siyahlı takım rakibi önünde 1-0 dışında alacağı her türlü galibiyette finale yükselecek. Ev sahibi takıma ise bu maçta beraberlik yetiyor. Yeni Çorumspor’da ilk maçtan farklı bir onbirle sahada olması beklenirken ev sahibi takım ise ilk maçtaki kadrosu ile sahaya çıkması bekleniyor. Maçı İstanbul’dan Mustafa Kürşat Filiz yönetecek.


‘Final bileti alıp döneceğiz’
Teknik Direktör Bahri Kaya, hiç bir çekincelerinin olmadığını bugün sahada finale yükselmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini bundan kimsenin şüphesi olmamasını istedi.

Tecrübeli teknik adam ilk maçtan akıllarında kalan tek şeyin skor olduğunu diğer maç sonu ve saha dışında yaşananları unuttuklarını belirterek ‘Maçın hemen ardından yaptığımız toplantıların ardından rövanşın hazırlıklarına başladık.

Biz bugünki maçta önceliğimiz ilk maçta kaybettiğimiz avantajı elimize geçirmek için 1-0 üstünlüğü yakalamak. Bunu başardığımız takdirde maç çok farklı bir noktaya gidecektir ve planlar değişecektir. Takım olarak inancımızdan hiç bir şey kaybetmedik.

İlk maç sonrasında yaşananları unuttuk. Bugün maça çıkacak futbolcularımıza inancımız tam. Olmayan arkadaşların yerine forma giyecekler kesinlikle arkadaşlarını aratmayacaklardır. Kadromuzdaki her futbolcumuz forma giyebilecek durumda bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Evimizde üzdüğümüz taraftarlarımızı bugünki maçta alacağımız skor ve final bileti ile sevindirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler takım olarak aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz ve bugünde sahada gereken mücadeleyi vereciğiz ve inanıyorumki maçın sonunda istediğimiz alarak Çorum’a döneceğiz’ dedi.

‘Kimseden çekinmiyoruz’