HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Taraftardan Sorumlu Yönetici Serdar Koçak yarın oynayacakları Sivas Belediyespor maçına hedefe giden yolda önemli bir adım olduğunu belirterek tüm taraftarlara maça davet etti.

Koçak taraftarlardan biletlerini ÇFK Store ve bilet gişeleri dışından kimseden almamaları uyarısında bulundu.

Takımın son iki maçta Serik ve Kahramanmaraş maçlarını kazanarak yakaladığı seriyi evindeki Sivas Belediyespor maçında da sürdüreceklerine inandığını belirten Koçak ‘Rakibimiz lider olarak Çorum’a geliyor. Bu zorlu maçta tüm iç saha maçlarında olduğu gibi en büyük güvencemiz tabiki taraftarımız olacaktır.

Taraftarlarımızdan isteğim stadı izin verilen miktarda doldursunlar ve tek ses tek yürek olarak maçın son düdüğüne kadar sabırla takımlarına destek versinler. Bizler yöneticiler, teknik heyetimiz ve futbolcularımız beklentileri biliyor ve buna cevap vermek için herkes kendi alanında çalışıyor. İnanıyorumki doksan dakika boyunca taraftarlarımızın vereceği destek ile doksan dakika sonunda sahadan üç puanla ayrılan takım biz olacağız.
Evimizde oynadığımız Serik maçında sahte biletler bulunmuştur. Bu yüzden taraftarlardan isteğimiz ÇFK Store veya maç günü stadyum gişelerinden bilet almalarıdır.  Tüm taraftarlarımızdan ricamız kulübe destek vermek istiyorlarsa bu iki yer dışında kimseden bilet almasınlar ve etrafındaki taraftarlarada aldırmasınlar. Büyük Çorum FK taraftarlarından pazar günü erkenden gelerek tribünleri doldurmaya davet ediyorum. İnşallah maç sonunda Serik galibiyeti sonrası olduğu gibi yine üç puan sevincini hep birlikte yaşarız’ dedi.