HALİL ÖZTÜRK

BAL 4. grupta mücadele eden Sungurlu Belediyespor ligin onuncu hafta maçında yarın sahasında Çarşambaspor ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında evinde Safranboluspor’u yenerek aldığı galibiyetin ardından altı maçta üç beraberlik alabilen ve son üç haftada ise puan sevinci yaşayamayan Sungurlu Belediyespor bu hasrete yarınki maçta son vermek amacında.


Yarın saat 14’de Sungurlu İlçe sahasında oynanacak maç öncesinde Sungurlu Belediyespor’da sakat futbolcu bulunmuyor. Kırmızı Beyazlılar taraftarının önündeki maçtan galibiyetle ayrılarak ligde alt sıralardan kurtulmak amacında. 


Konuk Çarşambaspor ise iddialı başladığı sezonda ilk sekiz hafta sonunda aldığı kötü sonuçlar nedeni ile hafta içinde teknik direktör değişikliğine gitti Hasan Şengün ile anlaştı. Yeşil beyazlı takımda yeni teknik direktörü ile çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmak için mücadele edecek.
Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer yarınki maçı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi. Eğer, hafta başından buyana iyi niyetli olarak yoğun bir tempoda Çarşambaspor maçına hazırlandıklarını belirterek ‘Bu çalışmaların karşılığını almak için sahada verdiğimiz mücadelenin karşılığını bir türlü alamıyoruz.


Futbolcularımın iyi niyetinden ve mücadelesinden en ufuk bir şüphemiz yok. Rakibimiz Çarşambaspor iyi bir kadroya sahip ve onlarda yeni teknik adam ile anlaştılar ve kazanmak için mücadele edeceklerdir. Bu ligde kolay teslim olmayan bir takım olduğumuzu bizde biliyoruz rakiplerimizde biliyor.
Evimizde oynayacağımız bu maçta en büyük güvencemiz taraftarımız olacaktır. Onların vereceği destekle sahada futbolcularımızın vereceği mücadele ve oyun tempomuz ile oyun istikrarını birde golle süslediğimiz zaman sahadan istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum’ dedi.