YÜKSEL BASAR
Sungurlu Belediyespor FİLE’de çıkışını sürdürdü. Ligde üst üste üçüncü galibiyetini evinde Payas Belediyespor’u 3-0 yenerek aldı.


Ligde dokuz haftalık galibiyet hasretine son verdikten sonra iki maçını kazanarak morallenen Sungurlu Belediyespor ilk yarın son maçında sahasında grupta henüz galibiyeti bulunmayan Payas Belediyespor’u konuk eden kırmızı beyazlılar rakibi önünde ilk iki sette zorlansada maçı 3-0 kazanmayı başardı.
Cumartesi günü Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan maçı Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Kulüp Başkanı Bahre Sezen ile birlikte 400 kadar spor sever izledi. Maçın ilk iki setinde konuk takım savunmasını iyi yaparak kolay teslim olmayacağını gösterdi. İlk seti 25-20 alan Sungurlu Belediyespor ikinci setide 25-22’lik skorla alarak 2-0 üstünlüğü yakaladı.


İlk iki seti alarak morallenen Sungurlu Belediyespor son sette rakibinin fiziksel olarak oyundan düşmesi ile ile birlikte üçüncü sette 25-10’luk skorla kazanarak maçı 3-0 aldı ve ligde son üç maçta sekiz puan alarak ligdeki çıkışını devam ettirdi. Bu galibiyet ile sıralamada iki basamak birden yükselen Sungurlu Belediyespor 13 puana yükselirken Payas Belediyespor ilk yarıyı puansız olarak kapattı.