SALON: Beştepe.
HAKEMLER: Ahmet Yücel Yolagelen, Serpiy Akçay.
ZİRAAT BANKASI: Umut, Mustafa, Alper, Barbaros, Hacı, İsa, Berke Eray, Yusuf, Samet Ahmet, Gürkan, Mehmet Can, Hasan .
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Tuğberk, Ali Berslan, Eneshan, Metehan Hasan Hüseyin, Alican, Taha, Kaan, Can, Furkan, Okan.
SÜRE: 2 Saat 14 dakika.
SETLER: 18-25, 21-25, 25-17, 25-22, 6-15 

HALİL ÖZTÜRK
Türkiye Erkekler 1. Voleybol liginde Sungurlu Belediyespor ligde 12. hafta maçında ilk deplasman galibiyetini Ziraat Bankası’nı Ankara’da 3-2 yenerek aldı.
Beştepe Spor Salonu’nda oynanan maçta Sungurlu Belediyespor’u Ankara’da oturan Sungurlulalar yalnız bırakmadı. Maçı Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Bahri Sezen de izledi.
Rakibi önünde maça iyi başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 25-18 alarak deplasmanda 1-0 öne geçti. İkinci sette Ziraat Bankası’nın  hücumdaki etkili oyununu cevap veren temsilcimiz bu setide 25-21 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette ev sahibi takım savunma hatalarını azalttı ve bu seti 25-17 alan Ziraat Bankası skoru 1-2 yaptı. Dördüncü sette maçı bitirmek isteyen Sungurlu Belediyespor final bölümündeki bireysel hatalar sonucunda bu seti 25-22 kaybetti ve maç final setine kaldı.
Final setinde ise ilk setteki üstün oyununu yeniden maça yansıtan temsilcimiz Sungurlu Belediyespor 15-6 gibi farklı skorla kazanarak bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı ve 10 puana yükseldi ve sıralamadaki yerini korudu.