SAHA: Sungurlu İlçe.
HAKEMLER: Kadir Özgöde, İlke Akman, Ömer Yasin Gezer (4. Hakem: Volkan Kırbaş).
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Ertuğrul, Mücahit, Yaşarcan (Özkan), Taha, Burak Yıldırım (Ayhan), Murat Can, Şaban, Orhan Safa, Tolga, Yavuz Burak, Burak Satılmış (Zafer).
YOZGATSPOR 1959 FKSPOR: Cengiz, Erol, Burak Emre, Mert, Burak Altunay, Sabahattin, Esosa, Murat, Onur, Hüseyin, Mehmet Şükrü.
GOLLER: 10. dak. Mehmet Şükrü, 52. ve 75. dakikalarda Hüseyin, 80. dak. Sebahattin

HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor evinde konuk ettiği grup lideri Yozgatspor önünde ilk yarıda iyi mücadele etmesine karşın ikinci yarının ilk dakikalarında yediği golden sonra rakibine 4-0 mağlup olarak bu haftayıda puansız kapattı. Grupta açık ara lider durumda bulunan Yozgatspor yaklaşın bin kadar taraftarının verdiği destek ile maça etkili başladı. Ancak orta alanı iyi kapatan Sungurlu Belediyespor rakibine pozisyon vermedi.


Maçın 10. dakikasında gelen Yozgatspor golünden sonra oyunda dengeyi kuran ve rakip kaleye yüklenen temsilcimiz girdiği pozisyonlarda her zaman olduğu gibi son vuruşlarda başarılı olamayınca beraberlik fırsatlarını değerlendiremedi.


İlk yarıdaki görüntüsü ile puan için umutlanan Sungurlu Belediyespor ikinci yarıya daha çok hücumu düşünerek başladı ancak 52. dakikada tecrübeli isim Hüseyin’in kafasından yediği golle maçta 2-0 geriye düştü. Sonraki bölümde daha çok hücumu düşenen temsilcimiz pozisyon üretmekte zorlandı.
Konuk takım ise ani ataklarla etkili oldu ve son dakikalarda bulduğu iki golle sahadan 4-0 galip ayrılan Yozgatspor üç puan serisini devam ettirirken temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ise bu haftayıda puansız geçerek puan sıralamasında ateş hattında kaldı.

Maçı Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Kulüp Başkanı Ahmet Akgün ile Sungurlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen ile birlikte izlediler.

MAÇTAN DAKİKALAR:
10. dakikada konuk Yozgatspor golü buldu. Bu dakikada sağ kanattan gelişen Yozgatspor atağında Murat’ın ortasında Mert Özkan sert vurdu Sungurlu Belediyespor savunmasından seken topu önünde bulan Mehmet Şükrü ceza sahası dışından sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
18. dakikada sol kanattan gelişen Yozgatspor atağında Burak Emre’nin ortasında Hüseyin ceza sahası içinden sert vurdu top yan direği sıyırarak auta gitti ve konuk takım mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
20. dakikada Sungurlu Belediyespor beraberlik golünü çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Burak’ın ortasında Taha kafayı vurdu top direkten geri geldi savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
42. dakikada sol kanattan Burak Emre’nin geliştirdiği konuk takım atağında ceza sahasına yapılan ortada Burak kafayı vurdu top üstten az farkla auta gitti.
İlk yarıyı konuk takım 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıyada hızlı başlayan Yozgatspor 52. dakikada ikinci golü buldu. Sol kanatten Mehmet Şükrü’nün ortasında çok iyi yükselen Hüseyin kafayı vurdu topu köşeden ağlara göndererek konuk takımı 2-0 öne geçirdi.
75. dakikada Yozgatspor üçüncü golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Erol topla birlikte ceza sahasına girdi son çizgiye indi yerden ortaya çıkardığı topa Hüseyin yakın mesafeden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı.
80.dakikada maçın skorunu belirleyen gol geldi. Sol kanattan Mehmet Şükrü topla hareketlendi ceza sahası yan çizgisinden ortaladı ceza sahası içinde meydana gelen karambolde topu önünde son olarak bulan Sebahattin maçın skorunu belirleyen golü Sungurlu Belediyespor ağlarına gönderdi: 0-4