Çorum FK Başkanı Fatih Özcan transferde sona geldiklerini ve hafta sonunda kampa katılacak isimlerin olacağını söyledi.

Başkan Özcan dün takımın kamp yaptığı otelde hazırlık maçlarını Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın ile birlikte izlerken sosyal medyası üzerinden yaptığı canlı yayında transferle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Özcan kadroya üç mevkide takviye yapacaklarını bu yüzden hata yapma lükslerinin olmadığını belirterek ‘Heyecala transfer beklediğinizi biliyorum. Rahat olun çalışmalarımız devam ediyor bizzat takip ediyorum.
Nokta atışı bir kaç mevkiye yapacağımız transferde hata yapmak istemiyoruz. Geçen yıldan tanıyorsunuz görüşmeden dokunmadan transfer yapmam. Sezon sonu hedefine ulaşmak için doğru  isimleri almak hata yapmamak için titiz çalışma yapıyoruz. Kesinlikle mali disiplinden kopmadan takım içinde dengeleri bozmadan, ilk yarıda bizimle savaşan arkadaşlarımızında büyük mücadele ve emeğin karşılığını unutmadan transfer yapmak istiyoruz. İddiasız olmadım biliyorsunuz. İkinci yarının çok zorlu geçeceğini biliyoruz ve bu bilinç içinde çalışıyoruz. İşimizin başındayız ve çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sonunda listeyi altı isme kadar düşürdük ve alan daraldı. Kampta hazırlık maçlarını takip ediyoruz izlediğimiz oyuncular oynaması halinde kendisini akşam otele davet ederek son görüşmeyi yapacağız. Mali açıdan çöpe atacak bir liramız yok taraftarlarımız inansın ve güvensinler doğru isimleri kadromuza katmak için ciddi bir çalışma yapıyoruz. Bir iki oyuncuyu davet ettik onlarla anlaşmamız halinde kampa katılacaklar. Sezon sonunda tekrar o kupayı alıp Çorum’a gelecek bir kadro ile mücadele etmek istiyoruz ve allah inşallah çabalarımızı boşa çıkarmaz ve mutlu sona yine hep birlikte ulaşırız’ dedi.