HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan kulübün sahipsiz olmadığını ve oluşan ekiple çok iyi bir sinerji yakalandığını belirterek camiadan takımlarına destek olmalarını istedi. Başkan Özcan, Ahmet Sami Ceylan ile birlikte stadı incelemesinde yaptığı açıklamada Çorumspor camiasından vizyonunu büyük tutmalarını istedi.

Başkan Özcan konuşmasının başında stadın yapımında emeği geçen ‘Geçmiş dönem Belediye başkanları ile şimdiki Belediye Başkanı ile  Çorum siyasetinin önderi abisi Ahmet Sami Ceylan abime teşekkür edederek başladı. Özcan, ‘İnşallah yeni sezonda büyük başarılara burda imza atacağız. Ben burda Çorum halkının vizyonunu büyütmesini istiyorum. Çorumspor isim değişiklikleri olmuş ancak önünde Çorum olan büyüktür. Büyük takımların gelerek hazırlık maçı hayallerinden vazgeçelim. Bizler o büyük takımları burdan eli boş göndermeyi düşünelim. Ne zaman Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağımız sorularını bekliyorum.

Çorumspor sahipsiz değil. Şehrin sahip çıkmadığı dönemde ben şahsım, Ahmet Sami Ceylan abim, İl Başkanım, Belediye Başkanım, Ahmet Ahlatçı abim İyi bir sinerji oluşturduk. Elde edeceğimiz başarılarla diğer Çorumlularında takıma destek vereceğine inanıyorum. El açıp para dilenen bir başkanlık yapmacağımı açıklamıştım. Gücüm oranında görev yapacağım bittiği noktada bırakmayı bilirim. Üç yıl içinde hayali ettiğimiz 1. ligi yükseleceğimizin sözünü vereyim.Türkiye’nin tercih ettiği bir kulübüz ve Çorum FK çok iyi noktada. Fenerbahçe başkanı açıklama yaptı maçlar seyircisiz oynanacak olmasına rağmen taraftarlar bilet alarak takımlarına destek veriyorlar. Çorumspor taraftarlarınında böyle bir destek vereceğine inanıyorum’ dedi.