HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por’un bu se­zon kad­ro­su­na kat­tı­ğı tec­rü­be­li isim­ler­den Em­rah Ka­ya, se­kiz yıl son­ra ye­ni­den gel­di­ği Ço­rum’da ya­rım ka­lan işi ta­mam­la­mak is­te­dik­le­ri­ni söy­le­di.

2010-11 se­zo­nun­da Ço­rums­por for­ma­sı­nı gi­yen Em­rah Ka­ya bir çok ku­lüp­te mü­ca­de­le et­tik­ten son­ra geç­ti­ği­miz se­zon Ko­zan Be­le­di­yes­por ta­kı­mın­da for­ma giy­di ve 12 gol­le ta­kı­mı­na bü­yük kat­kı sağ­la­yan isim ol­du. Ka­ya de­ği­şik ka­te­go­ri­ler­de 18 kez mil­li for­ma­yı giy­me­yi ba­şar­dı.

Trans­fer dö­ne­min­de Ço­rum Be­le­di­yes­por’dan ge­len tek­li­fi dü­şün­me­den ka­bul et­ti­ği­ni be­lir­ten Em­rah Ka­ya ‘Bu­ra­yı ya­rım ka­lan bir işi bi­tir­mek için ter­cih et­tim’ de­di. Ger­çek­ten Ço­rum Be­le­di­yes­por fut­bol ca­mi­asın­da çok iyi bi­li­nen bir ta­kım. Özel­lik­le ku­rum­sal ya­pı­sı ile bü­yük be­ğe­ni top­lu­yor. Bu se­zon ye­ni hiz­me­te açı­lan te­sis ve ya­pı­mın­da so­na ge­li­nen stad ile Ço­rum Be­le­di­yes­por da­ha­da bü­yük iş­le­re im­za ata­ca­ğı­na ina­nı­yo­rum. Yö­ne­tim Ku­ru­lu bu doğ­rul­tu­da ger­çek­ten gü­zel ve ka­li­te­li bir kad­ro oluş­tur­du. He­nüz ye­ni bir ara­ya gel­me­si­ne kar­şın ta­kım için­de­ki ar­ka­daş­lık ve dost­luk ta­kım ol­ma yo­lun­da çok bü­yük önem ta­şı­yor.

Sa­ha­da biz­ler fut­bol­cu­lar ola­rak bu he­de­fe ulaş­mak için eli­miz­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ğiz. Ta­bi­ki bu iş sa­de­ce sa­ha­da biz­le­rin mü­ca­de­le­si ile ol­ma­ya­cak­tır. Tri­bün­le­ri dol­du­ra­cak ta­raf­tar­la­rı­mı­zın­da bi­ze ve­re­ce­ği des­tek ile ya­ka­la­ya­ca­ğı­mız si­ner­ji bi­zi se­zon so­nun­da he­de­fe gö­tü­re­cek en önem­li un­sur­dur. Bir­lik­te olup ele­le ver­di­ği­miz tak­dir­de mut­lu so­na ula­şa­ca­ğı­mı­za inan­yo­rum­ki bu­nun­da adı şam­pi­yon­luk ola­cak­tır. İn­şal­lah se­zon so­nun­da el bir­li­ği ile bu he­de­fi­mi­ze ula­şı­rız’ de­di.