Yeni Çorumspor’da ayrılık rüzgarı bu kez kendi istekleri ile devam etti.

Yönetimin ayrılık kararı aldığı altı ismin ardından ikinci yarı kampı öncesinde de üç futbolcu ayrılık isteklerini ilettiler ve kamp kadrosuna dahil edilmediler.
Kırmızı Siyahlı takımda Başkan Fatih Özcan’ın ikinci yarı için getirdiği kurallar önceki akşam tesislerde toplanan Yeni Çorumspor’lu futbolculara tebliğ edildi. Bu toplantıdan sonra sezonun ilk yarısında takımda devamlı forma şansı bulan sol bek Ferdi Konak yine savunmanın göbeğinin değişmez ismi Eren Tokat ile ilk yarının son haftalardaki performansı ile takıma katkı vermeye başlayan hücum oyuncusu tecrübeli Berat Ali Genç takımdan ayrılmak isteklerini bildirdiler.
Bu üç futbolcu bunun üzerine kamp kadrosundan çıkartıldı. Üç futbolcu ikinci yarı için anlaştıkları kulüp bulmaları halinde Yeni Çorumspor’la görüşerek sözleşmelerini fesh etmek için pazarlık yapacaklar.

Kırmızı Siyahlı takımda 15. hafta maçında Amedspor deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından Oğuz Mataracı, Hakan Yağmurkaya ve Emrah Uzun ile yolları ayıran yönetim ikinci yarı öncesinde de Kemal Mert Özyiğit, Mert Güney ve Recep Uğur Öztürk ile yollar ayrılmıştı.

Yeni Çorumspor’da yaşanan bu ayrılıkların ardından Teknik Heyet ve Yönetim ihtiyaç duyulan bölgelere transfer yapmak için görüşmelere başladığı öğrenildi.