HALİL ÖZTÜRK

Çorum FK sol öne yapacağı transferde eski futbolcusu üç sezondur Tarsus İdman Yurdu formasını giyen Yılmaz Can Taşkıran ile çözdü. Tecrübeli futbolcunun dün gece resmi imzayı atması bekleniyor.

Çorum FK’da sol ön transferde eski futbolcusu Yılmaz Can Taşkıran ile anlaştı. Kırmızı Siyahlı takımda transferi gündemde olan ancak önceki görüşmelerde anlaşma sağlanamayan Yılmaz Can Taşkıran ile kesin anlaşmanın sağlandığını ve resmi imzaların atıldığı öğrenildi.

2016-17 sezonunda Başkent Akademi takımından Çorum FK’ya transfer olan Yılmaz Can Taşkıran bir sezon kırmızı siyahlı formayı giydikten sonra Tarsus İdman Yurdu takımına transfer oldu ve üç sezondur sarı lacivertli takımda forma giydi. Bugüne kadar 3. ligde 115 maçta 23 gol, 2. ligde 86 maçta 13 gol atan Yılmazcan Taşkıran 1. ligde ise bir maçta forma giydi.

Geçtiğimiz sezon takımının 21 maçında forma giyen Yılmaz Can Taşkıran dört gol attı ve dört sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcunun resmi sözleşmenin ardından takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.