MURAT ÇETİN

Çorum'da ismi ahşap ve inşaat sektörüyle bütünleşen Bayramoğlu Kerestecilik ve İnşaat Firması, ahşap korumada dünya markası kabul edilen Bondex ve tarihi yapıların korumasında kullanılan Beeck marka boyaların çorum bayiliğini üstlendi. Ahşap sektörünün can damarı olarak kabul edilen ahşap koruma ürünleri, sektörün ustaları tarafından da tam not aldı.

Önceki akşam Dalgıçlar Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına firma temsilcileri Yusuf Bayramoğlu ve Murat Bayramoğlu, Uzertaş Satış Müdürü Necmettin Bozkurt, Uzertaş Teknik Müdürü Metin Özkan ve ahşap sektörünün önde gelen ustaları katıldı.

Ürün özellikleri hakkında davetlilere bilgi veren Bondex Türkiye Distribütörü Uzertaş Teknik Müdürü Metin Özkan, az miktarla çok yüzeyin koruma altına alınmasına ve asırlara dayanan bir mukavemetin sağlandığını aktardığı ustalara, ürünün kullanım kolaylıklarını anlattı.

Ahşabın insan yapısına en uygun doğal yapı malzemesi olduğunun altını çizen Özkan, "Eski yapı ahşabın temizliğini sağlayan ürünlerimiz, aynı zamanda yıllara meydan okuyan bir yapıya ulaştırdığı ahşabın en doğal koruması olarak kabul edilir. Ürünlerimiz su bazlı olması nedeniyle kullanılan ortamlarda herhangi bir kimyasal zarar ortaya çıkarmadığı gibi, insan sağlığı ve kullanım kolaylığı açısından sektörün en çok tercih edilen ürünü olma kariyeri taşımaktadır." dedi.

Firma sahibi Yusuf Bayram da eğitim seminerine katılan ustalara ve Uzertaş yetkililerine teşekkür etti.