RECEP MEBET
İşletmeciliğini Selim Sipahi’nin üstlendiği Astoys Oyuncak Mağazası Çorum’da hizmete açıldı.

Karakeçili Mahallesi Bayındır 1. Sokak (Eski Stadyum yanı) numara 17’de faaliyet gösteren mağaza, 250 metrekarelik geniş hizmet alanı ve modern dizaynıyla dikkat çekiyor.
‘Oyuncakların Renkli Dünyası’ sloganıyla hizmete giren mağazayı tanıtan Selim Sipahi, seçkin oyuncak markalarının gözde ürünlerini çocuklarla buluşturduklarını söyledi.

Otopark sıkıntısı yaşamadan ferah bir ortamda alışveriş imkanı sunan mağazalarında çocuk oyun alanının da yer aldığını anlatan Sipahi, “Anne-babalar alışveriş yaparken çocukların keyifle vakit geçirebileceği özel alanlar oluşturduk” dedi.
Çocukları mutlu edecek yüzlerce çeşit oyuncağı bir arada satışa sunduklarını vurgulayan Sipahi, “Okul öncesi ve özel eğitim oyuncaklarından yeni doğan oyuncaklarına, uzaktan kumandalı akülü araçlardan deniz ve kum oyuncaklarına, oyun havuzlarından peluş oyuncaklara, zeka oyunları ve eğitici oyuncaklardan ahşap oyuncaklara kadar yüzlerce çeşit oyuncağı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Oyuncakta kalite ve uygun fiyatı bir arada arayan herkesi Astoys Oyuncak Mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.