FATİH BATTAR
İşletme sahipliğini Ümit Sancur, Hasan Şahin, Candan Çörekcioğlu’nun yaptığı Coffee & Study açıldı.
Bahabey Caddesi numara 3 (Eski Bahçelievler Karakolu karşısı) adresinde Çourm halkının hizmetine giren Coffee & Study’nin açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, işyerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Bu tür işyerlerimizin çoğalmasını arzu ediyoruz. Memleketimizin huzurlu, güvenli şekilde devam etmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. 16 yıldır bu istikrar bizimle beraber devam ediyor. 31 Mart’ta da halkımızın bize göstereceği teveccühle istikrarın devam etmesini istiyoruz.” diye konuştu

ÜST KAT KÜTÜPHANE, ALT KAT KAFE
Farklı konsepti ile kafe kültüründe Çorum’a farklı bir soluk getirecek Coffee&Study, hem kütüphane hem de kafe olarak hizmet verecek. 
Özellikle öğrencilerin, hem ders çalışmak hem de keyifli vakit geçirmek isteyenlerin için yeni adresi olan Coffee& Study, eğitim destekli bir kafe olma özelliğini de taşıyor.

Türkiye’de ikinci şubelerini Çorum’da açtıklarını belirten işletme sahiplerinden Candan Çörekcioğlu; “Türkiye’de ikinci şubemizi Çorum’da açtık.  Mart ayının sonunda  ise Sivas şubemizi açacağız. Çorum’da açtığımız şubemizde üst katı kütüphane, ders çalışma ortamı olarak dizayn ettik. Alt katta ise self servis hizmeti veriyoruz. Eğitim destekli bir kafeyiz. Sosyal projelerle iç içeyiz. Sanat ve tiyatroyu destekliyoruz. Kahve olarak dünyanın en büyük kahve çekirdeklerini kullanıyoruz. Misafirlerimizin kendilerini evinde gibi hissedeceği üçüncü adres olmak istiyoruz. Onları rahatça vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyoruz.” dedi.