FATİH BATTAR / M.BURAK YALÇIN
Türkiye’nin ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Çorum ve Yozgat illerinin iş adamlarını buluşturan Çorum-Yozgat Tedarik Zinciri İşbirliği Buluşma toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla Anitta Otel’de gerçekleştirildi.


Toplantıya Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Yozgat Valisi Kadir Çakır, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı,  Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal,  Çorum TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat,  Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Baro Başkanı Kenan Yaşar, Yozgat TSO Başkanı Sinan Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.


İki ilin dayanışmasını artırması ve ekonomik işbirliğini artırma hedefiyle düzenlenen toplantıda Türkiye’nin kalkınması ve ekonomik kalkınma hedeflerine ulaşabilmesi için neler yapılabileceğini istişare edildi.
Toplantıda Cumhurbaşkanı Fuat Oktay, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Yozgat Valisi Kadir Çakır, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yozgat TSO Başkanı Sinan Çelik bir konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından basına kapalı oturumda Çorum ve Yozgat’tan sanayici işadamlarının sorun ve talepleri dinlendi.