Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Türk İslam Kültür Vakfı ve Hollanda Umut Köprüsü Yardımlaşma Vakfı’nın ortaklaşa uygulamaya koyduğu “ Engelleri Kaldırıyoruz, Bir Engeli de Sen Kaldır” adlı proje kapsamında engelli vatandaşlara 80 akülü araba ve 50 tekerlekli saldalye dağıtacak.

Çorum Ülkü Ocakları olarak Türk milletine hizmet noktasında faaliyetlerine yeni dönemde de devam edeceklerini belirten Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, başlattıkları yeni proje ile engelli vatandaşlara 80 akülü araba ile 50 tekerlekli saldalye dağıtmayı hedeflediklerini söyledi.

Proje kapsamında temin edilen akülü araba ve sandalyelerin en kısa zamanda ellerine ulaşacağını ifade eden Orhan Tosik, Çorum’da tespit ettikleri ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara Ekim ayında dağıtılacağını açıkladı.

Ülkü Ocakları olarak bugüne kadar yürüttükleri eğitim, kültür faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce insana ulaştıklarını aktaran Tosik, “Ülkü Ocakları olarak her hal ve şartta büyük Türk milletine hizmet edebilmeyi şiar edindik ve bu hizmeti şereflerin en büyüğü saydık. Hayatın her alanında, milletimiz bizi nerede görmek isterse orada bulunmayı vazife bildik. Bugüne kadar yürüttüğümüz eğitim, kültür faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce insanımıza ulaştık, onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yüzlerce etkinlik düzenledik” dedi.

Bu faaliyetleri yaparken Türk milletinin maddi ve manevi desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini dile getiren Tosik, “Aldığımız her karar, attığımız her adımda öncelikle yüce Allah'ın rızasını sonrasında ise necip milletimizin âlî menfaatlerini göz önünde bulundurduk. Zaman zaman iftiralarla, bühtanlarla karşı karşıya kalsak da yüce Allah'ın Maide Suresi’nde işaret ettiği gibi “kınayanların kınamasından korkmadan” hak bildiğimiz yolda aziz milletimiz ve kutlu devletimiz için hizmet etmeye, mücadele vermeye devam ettik” diye konuştu.

Projede emeği geçenlere de teşekkür eden Tosik, “Ayrıntılarını önümüzdeki günlerde paylaşacağımız bu büyük projenin milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bu projede emeği geçen tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi