HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Özdel’in sponsorluğunda Down Sendrom milli takımı Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık kampını Çorum’da yapacak.

2021 Suds Open Trigames Avrupa Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası 4-11 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara kentinde yapılacak. Bu zorlu şampiyonaya hazırlanan milli takım kadrosu bugüne kadar farklı illerde kamp yaptı. Zorlu şampiyona öncesinde son kampı Çorum’da yapmak isteyen milli takımın bu çağrısına Çorum Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Özdel duyarsız kalmadı ve milli takım kampının sponsoru oldu.

23-30 Eylül tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan bu kampa ilimiz Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda milli takım antrenörü Mehmet Ali Kurt ve Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Akman ile milli takımda yarışan Merve Özlü geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer’i ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında konu hakkında bilgi veren Mehmet Ali Kurt’a böyle bir kampın Çorum’da yapılacak olmasından çok mutlu olacaklarını belirten Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Milli Takım Antrenörü Mehmet Ali Kurt Avrupa Şampiyonası öncesinde son hazırlık kampının Çorum’da yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu kampın sponsorluğunu üstlenen Avukat Ahmet Özdel ile her türlü katkıyı verecek olan İl Müdürü Haşim Eğer’e teşekkür etti.

Kampta dokuz sporcu beş antrenör görev yapacak
23 Eylül’de başlayıp 30 Ekim’de sona erecek milli takım kampında Çorum’dan Zübeyde HanımÖzel Eğitim Uygulama Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ali Kurt ile birlikte antrenörler Sevda Kalkan, Mürsel Kurt, Tarkan Güney ve Leman Elmas görev yapacaklar.

Sporcu olarak ise Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi Merve Özlü ile birlikte Ankara’dan Merve Uzun ve Kardelen Demir, Afyon’dan Münevver Yılmaz, Antalya’dan Dilara Çevik, Kocaeli’nden Anıl Demir, Samsun’dan Ali Topaloğlu, Nevşehir’den Ramazan Ünlü ve Tekirdağ’dan Emirhan Akçakoca Avrupa Şampiyonası için son kamplarını Çorum’da yapacak.

Editör: Haber Merkezi