İktidarı eleştirmede (Biz bu iktidar, dünyanın en iyi projesini yapıp uygulasa dahi karşı çıkar kötüleriz) zihniyetiyle, ağır muhalefette derece alan, siyasette dört mevsim soğuk fırtınalar estiren, sözde sosyal demokratların 27. Olağan Kutultayı yine fos çıktı! Partinin istikbaline yeni olan, umut veren hiçbir şey katılmadı. Kısır döngü aynen devam ediyor. Yazık hem de çok yazık.. Aklı selim sahipleri için akıl almaz bir yerinde sayış bu. Girdiği 7-8 iktidar başpehlivanlıklarında hep nakavt olmasına rağmen sosyal demokrat delegeler aynı genel başkana oy verdiler yine. Akıl karı mı, intihar değil mi bu? Başkanlığa adaylığını koyan haydi gaflette ya Atatürk'ü dilinden düşürmeyen onca civan, "çekil be kardeşim, yeni bir umudun peşinden gidelim, içimizde adam mı yok demez mi en azından?
Bize, daha doğrusu partinin bu haline içi yanan,  CHP’li olsun olmasın izan sahibi ve de  samimi her Türkiyeli üzüntülü bu sonçtan.  Partinin on yıllardır güçlenip oy artıramaması elbette salt Kılıçdaroğlu’na bağlı değil. Amplemlerinde olmasına rağmen samimi halkçı olamayışları, halkı anlayamayışları onlarla bir türlü barışamamaları. Daha dün, sözde kendini aydın, çağdaş, sosyal demokrat sanan nice leydi, mösyöler; "BENİM  OYUM  DAĞDAKİ  ÇOBANIN  CAHİLİN  OYUYLA  BİR Mİ?" diye cevher yumurtladığında hiçbir CHP’li "Sen ne diyorsun be, senin dilinden düşürmediğin o Atatürk "Köylü milletin efendisidir" diyor, diyemedi, özür diletemedi... Bu parti halkçı olabilir halka kendini sevdirebilir, ondan çok oy alıp iktidara gelebilir mi hiç?
Sonra, çarşıda, sokakta, camide, kahvede, hele de askere "Hadi Mehmedim git, Vatan, Millet. Ezan, Bayrak ırz müdafasına, YA ŞEHİT OL YA GAZİ” diyen anaların yolladığı o kınalı kuzuları şehit eden vatan haini teröristlerin cenazesine taziyeye gitmek cesareti gösteren haddini bilmez CHPlileri cezalandırmayan CHP bu milletten oy alıp iktidar olabilir mi? Bu mu Atatürkçülük?
Atatürk'ün de atası olan, cennet mekan o dünya tarihinde ilk ve tek çağ açıp çağ kapayan Fatih Sultan Mehmet Han'ın vasiyeti gereği yüzyıllarca cami olarak kullanılan, bizim olan AYASOFYA tekrar camii olarak açıldığında sevinç gözyaşı döken, şükür namazları kılan bu halkın sevincine katılmaz üstelik kararı Türkiye düşmanlarını sevindirir şekilde cephe alır yahut pasif kalırsa bu millet sana oy verir iktidar yapar mı?
Partinin bütün bu tarihi hatalarından dönüş beklerken, tekrar seçilen eski başkanın kurultay kapanış konuşmasına bakın. Bu nasıl bir felaket aman Allahım!
"Önümüzdeki seçimde DOSTLARIMIZLA  BİRLİKTE (Millet İttifakıyla) İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ. 
O MİLLET İTTİFAKI'nda dostlarımız dediklerinden biri de VATANIN BİRLİK VE  BÜTÜNLÜĞÜNE KASTEDEN HDP’dir. Ordumuzla savaşandır. Yani  dağlarda Mehmetçiği şehit eden PKK,  YPG, FETÖ taraftarıdır. Pes doğrusu! AKP düşmanlığı, Türkiye düşmanlarıyla aynı safta yer almayı bile göze aldırıyor Kılıçdaroğlu’na, CHP’ye!
Uyan artık kardeşim Tayyip Erdoğan, AKP nefret ve düşmanlığı ekmek getirmiyor partinize, sevgi, hoşgörü, yiğidi öldür ama kakkını da verle gelin meydane... Halkın aklına yatan göz kamaştıran projelerle gelin.
Son 17 yılda yaptığı yatırımlarla bütün yurdu şantiyeye çeviren Ak Parti’yi de geçecek azim ve gayretler sergileyin. Sizi de seçelim, iktidar nöbetini devralın alkışlayalım. Bu vatan hepimizin. Nöbet değiştirelim. Ama bu kafayla olmaz artık bilin, bilin. Cennet mekan Atatürkü'müzü sevindirin.