Türk futbolunda görmek istediğimiz güzellikleri cumartesi günü Samsun’da, Samsunspor ve Çorum FK kadın taraftarları sergilediler.
Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşan iki takımın taraftarları, maç öncesinde bir araya geldiler. Kırmızı Şimşekler Taraftar Grubu Lideri Hüseyin Nalcı ile Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve üyeleri çiçeklerle karşılandı. İki takım taraftarları, lokalde hep birlikte kahvaltı yaptılar ve ardından sohbet ettiler.

Maç öncesinde sosyal medyada başlayan dostluk görüntüleri, maçtan önce dernekte de devam etti. Statta da iki takım taraftarları birbirlerini centilmence alkışlayarak dostluk gösterisi yaptılar.
Öte yandan, Çorum FK kadın taraftar grubunu bu sezon hayata geçiren Kızıl Kanatlar Taraftar Grubu da tahsis edilen araçla gittikleri Samsun 19 Mayıs Stadı’nda Samsunspor Kadın Taraftar Grubu tarafından çiçeklerle karşılandı. Birbirlerine kulüplerin kaşkollarını hediye ettiler.

Kadın taraftar grupları, komşu iki kentin takımlarının Süper Lig’de hep birlikte mücadele etmesi, sahada rekabetin, tribünde ise dostluğun kazanması dileğinde bulundular.
Maç öncesindeki bu güzel görüntüler 90 dakika boyunca devam etti. Maç sonunda da Samsunspor taraftarları, farklı mağlubiyete rağmen Çorum FK ile hiçbir gerginliğe neden olmadan stattan ayrıldı.
Bu güzel görüntülerin tüm Türkiye’ye örnek olması dilendi.




