RECEP MEBET
Çorum'un ilk ve tek otomobil sayfası olan OTOPARK tarafından düzenlenen ‘9. Tanıtım Günleri’ sürüyor.
Peugeot, Honda, Hyundai ve Fiat yetkili satıcısı Karataş Otomotiv’in evsahipliğinde düzenlenen ‘OTOPARK Tanıtım Günleri’ dün Ankara Yolu 3. kilometrede hizmet veren Karataş Grup’ta gerçekleşti.
Düzenlenen programa Karataş Otomotiv Genel Müdürleri Özcan Erişen ve Gürkan Tunç, Hyundai Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, Servis Müdürü Nuray Eser, Satış Danışmanları Mehmet Gençkurt, Umut Özdemir ve Özge Sevinçoğlu; Honda Satış Müdürü Fatma Kınacı, Servis Müdürü Lokman Örskaya, Satış Danışmanları Recep İnce ve Ümit Can; Peugeot Satış Müdürü Ufuk Özdemir, Servis Müdürü Ertunç Eritir, Satış Danışmanı Hasan Tufan; Fiat Satış Müdürü İlker Aksungur, Servis Müdürü Muhittin İme, Satış Danışmanları Mustafa Milağ, Zafer Buyruk, Gülsen Pamuk ve Gizem Yılmaz ile Karataş Grup müşterileri katıldı.
Çorum’da otomotiv sektörünün nabzını tutan  ve otomobil tutkunları tarafından ilgiyle takip edilen OTOPARK sayfası ile otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından Karataş Grup işbirliğinde düzenlenen programda Peugeot, Honda, Hyundai ve Fiat’ın yeni modelleri ile satış ve servis hizmetleri tanıtıldı.

KARATAŞ, SEKTÖRDE İDDİALI
Düzenlenen programda konuşan Genel Müdür Özcan Erişen, 4 seçkin markanın bayiliğini üstlenen Karataş Grup’un sektörde iddialı olduğunu söyledi.
40 yılı aşan tecrübesiyle dikkat çeken Karataş Grup’un otomotiv sektöründeki yatırımlarıyla adından söz ettirdiğine işaret eden Özcan Erişen, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin hizmetinde olduklarını kaydetti.
“Hizmet kalitemiz ve müşteri memnuniyeti açısından daima en iyisini sunma bilinciyle çalışıyoruz” diyen Erişen, “Kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi almak, Peugeot, Honda, Hyundai ve Fiat’ın yeni modellerini yakından görüp test etmek isteyen herkesi Ankara Yolu 3. kilometrede hizmet veren plazalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

HYUNDAİ’DEN MUHTEŞEM İKİLİ
Hyundai Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, “Kona ve Yeni Tucson modellerimizi müşterilerimizin beğenisine sunduk” dedi.
Otomatik vites, 4x4 çekiş ve 1.6 dizel motor seçeneklerini bir arada sunan yeni Tucson’un büyük ilgi gördüğünü anlatan İbrahim Saçmacı, Hyundai’nin i10, i20, i30, Accent Blue, Elantra ve hibrit Ioniq modellerinin yanı sıra H100 adlı ticari modelini satışa sunduklarını hatırlattı.
Engelli müşterilerine ÖTV indirimine ek olarak yüzde 3 iskonto uyguladıklarını belirten Saçmacı, sıfır faizli kredi ve nakit destek indirimi kampanyalarının sürdüğünü kaydetti.
Servis Müdürü Nuray Eser ise belirlenen limit üzerinde servis hizmeti alan müşterilerine Migros Alışveriş Çeki hediye ettiklerini dile getirerek garanti süresi dolan araçlara ekstra indirimler uyguladıklarını ifade etti.

YENİLENEN HONDA CR-V MEROTO’DA
Honda Satış Müdürü Fatma Kınacı, yenilenen CR-V modelinin Meroto Plaza’da yerini aldığını duyurdu.
Türkiye otomobil pazarının önde gelen markaları arasında yer alan Honda’nın, benzinli, LPG’li ve dizel seçenekleriyle beğeni topladığını anlatan Fatma Kınacı, sıfır faizli cazip kredi imkanlarının sürdüğünü söyledi.
Kınacı, Honda’nın yeni Civic, Civic HB, CR-V, HRV ve Jazz’ın yanı sıra Typer ve NSX gibi modellerden oluşan zengin bir ürün gamına sahip olduğunu hatırlattı.
Servis Müdürü Lokman Örskaya ise, “Aracınızın markası ne olursa olsun, mutlaka yetkili servis kalite ve güvencesini tercih edin” tavsiyesinde bulundu.

PEUGEOT’DA KREDİ FIRSATLARI
Peugeot Satış Müdürü Ufuk Özdemir, 12 ay vadeli sıfır faiz kampanyasının yanı sıra 48 aya varan uygun kredi imkanlarını müşterilerinin istifadesine sunduklarını söyledi.
“Binek otomobil ürün gamında yer alan Traveller’ın yanı sıra Peugeot’nun 208, 301, 308, 2008, 3008, 5008, Partner Tepee ve Boxer modellerini satışa sunuyoruz” diyen Ufuk Özdemir, Peugeot Rifter ve yeni 508’in önümüzdeki yıl plazalarında yerini alacağını açıkladı.
Peugeot’da yeni bir servis kampanyası başladığını duyuran Servis Müdürü Ertunç Eritir ise, “15 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek kampanya dahilinde 3 yaşa kadar olan tüm Peugeot modellerinde fiks menülerde yüzde 15, 3 yaş üstü araçlarda ise yüzde 25 indirim uygulayacağız” dedi.
Ertunç Eritir, 4 adet lastik alan müşterilerine serviste geçerli indirim kuponu hediye ettiklerini de sözlerine ekledi.

FİAT DOBLO YENİLENDİ
Fiat Satış Müdürü İlker Aksungur, hafif ticari segmentin lider modeli Doblo’nun yenilendiğini kaydetti.
Fiat’ın Egea Sedan, Egea Station Wagon, Egea HB, 500, 500L, 500X gibi binek modellerinin yanı sıra Fullback, Ducato, Pratico, Doblo ve Fiorino gibi ticari modellerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını hatırlatan İlker Aksungur, tüm binek ve ticari modellerde cazip indirimler ve sıfır faizli kredi desteği sağladıklarını söyledi.
Müşteri memnuniyetinin en büyük öncelikleri olduğunu hatırlatan Aksungur, “Daralan pazara rağmen hedeflerimizi gerçekleştirmek için gayretle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
“Aracınızın kış bakımını ihmal etmeyin” diyen Servis Müdürü Muhittin İme ise, “Ekonomideki olumsuz gelişmelere inat tüm servis hizmetlerinde cazip indirim ve ödeme seçenekleri sunuyoruz” diye konuştu.
Garanti süresi dolan araç sahiplerine seslenen Muhittin İme, periyodik bakımların aksatılmaması gerektiğini hatırlatarak müşterilerinin can güvenliğinin herşeyden önemli olduğunu sözlerine ekledi.