RECEP MEBET

Ağız ve diş sağlığı tedavisi için daha önce farklı şehirlere gitmek zorunda kalan engelli çocuklar ve aileleri sevk çilesinden kurtuldu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Diş Polikliniği sayesinde Çorum’da tedavi olmaya başlayan engelli çocuklar, genel anestezi uygulalı ağız ve diş sağlığı hizmeti almaya başladılar.

DUYARLI DİŞ HEKİMİNE SÜRPRİZ

Uygulamanın engelli çocukların yanı sıra ailelerinin de memnuniyetini kazandığını belirten Çorum Özel Eğitime Muhtaç Spastik ve Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, duyarlılığından dolayı Diş Hekimi Dilşad Özdoğan’a teşekkür etti.

Özel eğitim öğrencileri Abdullah Hastaoğlu, Elif Demircan ve Merve Özlü ile birlikte hastanedeki Diş Polikliniği’ni ziyaret eden Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Dt. Dilşad Özdoğan ve Klinik Personeli Ebru Kabasakal’a çiçek verdiler.

Engelliler Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri de Diş Hekimi Özdoğan’a armağan eden öğrenciler, gerçekleştirdikleri hoş sürpriz anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.