HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aureilo, Diyarbekirspor maçına Kocaeli ve Bayburt’un puan kaybettiği haftada kazanmak için çıktıklarını ilk yarıda çok da iyi oynamalarına karşın sahadan puansız ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.


Mehmet Hoca maçla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi ‘Hafta boyunca Diyarbekirspor maçına çok iyi hazırlandık ve kazanmanın ne anlama geldiğini biliyorduk. Bir gün önce Bayburt ve Kocaelispor’un puan kaybetmesi ile maçın önemi daha çok arttı. Bu bilinç içinde sahaya mutlak kazanmak için çıktık.
Maçada iyi başladık ve ilk yarıda rakibe pozisyon vermeden çok üstün bir futbol ortaya koyduk. İkinci yarıyada iyi başlayan taraf bizdik ancak rakibin on dakikalık bir baskı kurduğu anda pozisyonlar verdik ve sonucunda da bir gol yedik. Bu gole cevap veremeyince bu deplasmandan da puansız ayrıldık.
Gerçekten çok üzgünüz bu oyunun hakkı bu olmaması gerekirdi. Ancak her maç sonunda dediğim gibi bu maçtan gereken dersleri çıkartıp önümüze bakmak zorundayız. Şimdi önümüzde iki zorlu maç var. Bunlardan ilkinde pazar günü sahamızda Kocaelispor ile sonraki hafta ise Bayburtspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Hedefe giden bu yolda bu iki maç büyük önnem taşıyor.


Futbolda dünün bir önemi yok bugün ve yarın var. Bizde bu zorlu iki maçtan istediğimizsonuçları alarak ayrılmak için önümüze bakmak ve hazırlanmamız gerekiyor. Camiamızdan isteğimiz kimse bu deplasman mağlubiyetlerinin karamsarlığına kapılmasın. Biz iyi bir takımız ve sonuna kadar bu yarışın içinde olacağımız bundan en ufak bir endişemiz yok.


Bu şehrin hedeflerini ve taraftarlarımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Sezon sonuna kadarda bu hedef doğrultusunda elele vererek mücadelemizi sürdüreceğiz. Taraftarlarımız kulüplerine sahip çıktığı sürece bu takım bu hedefe ulaşacaktır kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.