Liseli Gençler Karate Türkiye Şampiyonası dün düzenlenen törenle başladı.
Şampiyonada ilk gün erkekler müsabakaları yapılırken bugünde kadınlarda Türkiye Şampiyonları belli olacak.
Türkiye Şampiyonasının teknik toplantısı önceki akşam YeniSpor Salonunda yapıldı.
Okul Sporları Şube Müdürü Ayşe Şenyuva yönetimindeki teknik toplantıya il Temsilcisi Samet Türe ile mücadele edecek illerin antrenörleri ve HakemKomitesi üyeleri katıldı.
30 ilden 200 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Şampiyoasında ilk gün erkeklerde müsabakalar yapıldı.
Türkiye Şampiyonasında grup maçlarında derece yapan Çorum’dan B gençlerde Furkan Agurtlu ve Buğlem Belinay Barut madalya mücadelesi veriyor.
Türkiye Şampiyonasının resmi açılış töreni dün saat 14’de Yeni Spor Salonunda yapıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan SporHizmetleri Müdürü Feyyaz Velidedeoğlu organize için Çorum’a gelen tüm misafirlere hoş geldiniz dedi ve kazasız belasız olarak Çorum’dan mutlu ayrılmalarını diledi.
Konuşmanın ardından ilk gün ferdi ve takım müsabakalarının finalleri ile erkeklerde mücarele sona erdi. Şampiyonada bugün kadınlar müsabakaları yapılacak.





