Özel Alpoğlu Anaokulu 2.Geleneksel Anneler Günü Kahvaltısı’nı düzenledi.

Hancılar Restoran da yapılan programda okul yönetimi, veliler ve öğrenciler bir araya geldi.

En az anneler için olduğu kadar miniklere özel etkinliklerin de yer aldığı programda çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi. Çocuklar birbirinden keyifli anlar yaşadılar.

Programda yaptığı konuşmada anneleri mutlu edecek en büyük hediyenin gurur duyacakları evlatlar yetiştirmek olduğunu söyleyen Alpoğlu Anaokulu Müdürü Yadigar Alpoğlu, bu uzun ve meşakkatli yolda annelere destek olan en büyük yardımcının okullar olduğunu belirtti.

Tüm annelerin emeklerinin boşa gitmediğini göstermenin, gurur duyacakları evlatlar olmanın, onlar için en büyük armağan olduğunu kaydeden Alpoğlu, “Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Bu sebeple okulumuzda müfredatımıza bağlı verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra evlatlarımızı bilinçli ve ahlaklı bireyler olarak hayata hazırlayan eğitimler de vermeye çalışıyoruz. Geleceğin mimarlarını ailelerimizle birlikte yetiştiriyor olmanın bilinci ve sorumluluğunu her zaman üzerimizde taşıyoruz. Bu vesile ile en değerli varlıkları evlatlarını bizlere emanet eden değerli annelerimizin nezdinde tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

Daha sonra minikler hediyelerini annelerine verdi. Duygusal anların yaşandığı program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.