RECEP MEBET

Ganik Şekerleme Çorum Fabrika Satış Mağazası, Ankara Yolu 5. kilometre (Toyota Plaza yanı) numara 29’da hizmete girdi.

1953 yılında Çorum’un İskilip ilçesinde kurulan Ganik Şekerleme, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni üretim tesisinin ardından Fabrika Satış Mağazası’nı da hizmete sundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Selim Sarıarslan’la birlikte yeni mağazalarını tanıtan firma yöneticilerinden Burak Sarıarslan, geleneksel tatlar ve yöresel ürünleri bir arada müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi.

70 ÇEŞİT LOKUM ve ŞEKERLEME

10 bin metrekare kapalı, 27 bin metrekare açık alana sahip Çorum Fabrikası’nın devreye girmesiyle birlikte ürün yelpazesini genişlettiklerini anlatan Burak Sarıarslan, 70 farklı lokum ve şekerleme çeşidiyle sektörde iddialı olduklarını kaydetti.

“Kaliteli ve leziz ürünlerimizle Çorum’un markası olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Sarıarslan, yaklaşık 350 metrekare alan üzerine kurulu Fabrika Satış Mağazası’nda üretimini gerçekleştirdikleri lokum, tahin helvası, reçel, tahin, susam, pekmez, kakaolu fındık kreması ve marmelat gibi organik ürünlerin yanı sıra leblebi, kuruyemiş ve çikolata çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

‘YUMURTANIN HER HALİ BURADA’

“Haftanın her günü sabah 08.00’den gece saat 24.00’e kadar açık olan Fabrika Satış Mağazamız’ın yanı sıra ‘Yumurtacı’ adlı kafe bölümümüzü de hizmete sunduk.

‘Yumurtanın Her Hali’ sloganıyla tanınan bu bölümde Çakallı Menemeni, börek ve gözleme gibi kahvaltılıklar başta olmak üzere peynirli yumurta, sucuklu yumurta, pastırmalı yumurta, kavurmalı yumurta, sahanda yumurta, sade omlet, ıspanaklı yumurta, mantarlı omlet, yumurta dürümü ve haşlama yumurtadan oluşan zengin menümüzü müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Geleneksel tatlardan oluşan seçkin lezzetleri bir arada bulmak isteyen herkesi Ganik Şekerleme Çorum Fabrika Satış Mağazası’na bekliyoruz.” (ADVERTORİAL)

Editör: Haber Merkezi