RECEP MEBET

Bekir Gül’ün sahibi olduğu Prestij Mühendislik’in yeni mağazası olan ‘Premium Store’ önceki gün dualarla hizmete açıldı.

Fatih Caddesi İmam Hatip Lisesi Camii karşısı numara 23/A’da gerçekleşen açılışa AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Çorum Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı, Çorum Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii Müezzini Alaattin Demirci’nin yaptığı dua eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi protokol mensupları birlikte kesti.

Kombi Dünyası, ısı sistemleri, tesisat proje ve inşaat-taahhüt hizmetlerinin bir arada sunulduğu mağazayı gezen davetliler, işyeri sahibi Bekir Gül’ü tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini paylaştılar.

Uzun yıllardır Fatih Caddesi’nde faaliyet gösterdiklerini belirten Bekir Gül, Osmancık ilçesinde de şubeleri bulunduğunu belirterek Çorum merkez ve tüm ilçelere hizmet verdiklerini kaydetti. Gül, sundukları hizmetlerle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi yeni mağazalarına davet etti.

Açılış, yapılan ikramların ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi