RECEP MEBET

Şaziye Hanım Unlu Mamülleri dün Buharaevler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi numara 80/A’da hizmete açıldı.

Kardeşler Asansör ortaklarından Halil Buğa ve Şaziye Sarıkaya’nın sahibi olduğu işletmenin açılışına Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Pınarcık Köyü Camii İmam Hatibi Kemalettin Purtul’un yaptığı dua eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi işletme sahipleri Halil Buğa ve Şaziye Sarıkaya birlikte kestiler.

İkramların da yer aldığı açılışta yeni işyerleriyle ilgili bilgi veren Halil Buğa, sektöre yıllarını veren Şaziye Sarıkaya’nın hazırladığı leziz unlu mamülleri müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi.

Baklava, börek ve pasta başta olmak üzere kurabiye ve poaça çeşitlerini satışa sunduklarını anlatan Buğa, yaza özel dondurma ve lokma tatlısı gibi ürünlerin de zengin menülerinde yer alacağını kaydetti.

Ramazan Ayı boyunca iftardan sahura kadar açık olacaklarını belirten Buğa, düğün, bayram ve diğer özel günler için baklava, börek ve pasta sipaşi almaya başladıklarını hatırlattı.

Buğa, “Ev yapımı lezzetindeki ürünlerimizin tadına varmak isteyen herkesi Şaziye Hanım Börek ve Baklava Evi’ne bekliyoruz” diye konuştu.